onsdag den 8. september 2010

håret i vandskorpen og røven i postkassen...

... sådan føles mit liv lige nu... LIDT for travlt til at jeg rigtig kan overskue det, og mange problematikker at løse på jobbet. Føler hele tiden jeg er MINDST en weekend bag ud i energi og overskud!!! Derfor ligger bloggen lidt på pause i disse dage...

6 kommentarer:

 1. Det er som at læse en beskrivelse af mit liv... Nej hvor er der bare alt for meget run på.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth
  Bare du passer på dig selv!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 3. Jamen, så glæder jeg mig bare, til du er tilbage! ;-)

  Pas godt på dig selv <3

  SvarSlet
 4. Jeg er lige her, når du vender tilbage...
  breathe in - breathe out!

  husk at pas på dig selv.
  KH C
  hjerte hjerte, weeei ewwwie eller..?

  SvarSlet
 5. Det der kunne jeg stort set selv ha skrevet! Puha, jeg har en masse på programmet! Kan næsten ikke følge med. Dage flyver afsted, uden jeg rigtig når andet end det mest nødvendige Heldigvis er det stadig mest på den gode måde. Håber det bliver ved sådan, og håber sandelig også, det er sådan for dig.

  Hvor var det sødt af dig at gøre mig opmærksom på loppemarkedet. Grenå og omegn har verdens bedste loppemarkeder. Jeg savner dem!! Ville SÅÅÅÅ gerne komme! Men øv, den går desværre ikke. Vi er stadig ikke færdige med vores badeværelse, det er knald på min læreruddannelse, Edith er OVERALT (er lige kommet hjem fra skadestuen, fordi vi troede hun havde slugt en tegnestift (Uhm???) - HELDIGVIS falsk alarm) og jeg får aldrig helt nok søvn. Jaja, velkommen til virkeligheden, "voksne" Søhest :-)

  Nå, men jeg håber, det bliver et skønt loppemarked, og at du finder nogle fantastiske kup! Glæder mig til at både du og jeg får overskudet tilbage igen :-)

  EN masse med-travle tanker og positiv energi fra En Søhest ;-)

  SvarSlet
 6. Kender det så godt, så godt. Pas på dig selv i pausen. Og vend så gerne tilbage med dejlige indlæg.

  SvarSlet