mandag den 30. august 2010

shaken & stirred!

Indlægget her har jeg prøvet at skrive et par gange i weekendens løb - og skrevet om og uploaded - og slettet igen. Det blev for forvirrende og rodet og også for detaljeret til at jeg ville offentliggøre det her på bloggen. Essensen er, at jeg i fredags var involveret i en meget voldsom episode på mit arbejde - et slagsmål mellem store, voksne mænd, hvor en kvindelig kollega og jeg måtte smide os selv helt fysisk ind midt i orkanens øje og prøve at afværge - og det satte en spiral af politianmeldelse, grådlabilt sammenbrud og psykolog-samtale samt venlig kollegial supervision i gang.
Det har fyldt i min weekend at være så tæt på vold, at jeg følte min egen sikkerhed truet. Og det fylder endnu, så meget, at jeg i morges ikke vidste om jeg ku komme afsted på arbejde. Det kom jeg - og heldigvis for det. Men jeg er rystet i mit sikre fundament, og der går nok lidt tid inden jeg er helt lappet sammen igen.

10 kommentarer:

 1. Ja jeg har godt lagt mærke til, at du har hoppet af og på med et indlæg. Men troede da ikke, at det var pga sådan en voldsom oplevelse.
  Utroligt, hvad man snart skal udsættes for - også steder man ikke regnede med det.
  Men hvor er det vildt, at du hoppede ind i det og hvor er det derfor også meget forståligt, at du nu sidder og er rystet.
  Godt du allerede har talt med nogle om det!

  Håber du får syet nogle gode åndbare huller på den oplevelse.
  Med altid kh C

  SvarSlet
 2. Jeg bemærkede også et indlæg der måske/måske ikke skulle udgives - og har tænkt på dig siden.
  Hvor er jeg ked af at du skulle rystes på den måde. Det er overhovedet ikke sjovt, og noget der sidder i én længe efter. Men jeg tror du er stærk. Det skal nok gå. Bare husk at tage imod den hjælp du kan få - supervision er FANDEME på sin plads der!
  Trøstekram herfra!

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth
  Sikke da en oplevelse! Føler med dig! Har selv oplevet det sammen, og det tager tid at komme sig over det! Håber din ledelse tager aktion og passer på dig og din kollega, sørger for I får alt den hjælp I skal have! Og ja SUPERVISION og andre formerfor hjælp er på sin plads!
  Sender dig en masse krammeren og positive tanker!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 4. Puha, ved slet ikke hvad jeg skal sige. Det må virkelig have været en ubehagelig oplevelse. Godt du kom afsted igen, trods alt. Håber du og dine kollegaer får en masse hjælp til at komme videre, og stå stærkere sammen i fremtiden.

  SvarSlet
 5. Fy for pokker! Det lyder virkelig virkelig grimt! Jeg har tænkt på dig, netop fordi indlægget var væk. Jeg sender dig tanker! KH
  Anne

  SvarSlet
 6. Sikke en ubehagelig episode. Håber der er taget hånd om det på god fornuftig vis, hvis man kan sige sådan. Det er bare så vigtigt. Mine tanker går til dig. KH Ulla

  SvarSlet
 7. Det lyder ikke godt ! Meget skræmmende! Tror åbenhed er vigtigt, samt at du får snakket og snakket og snakket om det.

  SvarSlet
 8. Hold da op, det lyder da voldsomt og yderst ubehageligt. Kan godt forstå at du er rystet.
  Håber det går og alle kan være i samme "stue" igen.
  stine

  SvarSlet
 9. Tak alle I kære damer! Sikke en varme og omsorg I sender afsted - det er guld værd for mig! KH Lisbeth

  SvarSlet
 10. altså Lisbeth, det lyder slemt. De bedste tanker herfra
  Knus Heidi

  SvarSlet