onsdag den 18. august 2010

druknede mus i højt humør

Er lige kommet hjem - efter 1½ døgns intro-tur i mega-regnvejr m. 70 nye 10-klasses elever og mine dejlige teamkolleger. Vi var på Fjordcentret i Voer - dejligt sted m. mange skønne UDENDØRS aktiviteter... så jeg har været våd med vådt på - men wauw hvor tog vores elever det pænt at skulle ligge i telt eller shelters, bygge m. rafter, sejle kajak og vade i waders, alt sammen i øsende, silende, pjaskende regn - ikke meget brok hørte vi fra dem, og vi hyggede os helt vildt trods vejret. Årgang 2010/11 blir en god årgang, ka jeg mærke.
3 ting der overraskede mig ved denne tur:
1) Mit regntøj er ikke regntæt (er det ikke en del af konceptet at det BØR være det?!?) Retteligen burde mit omdøbes til dryp-tøj...
2) Jeg kan stå op i en kajak sammen m. to andre tøsede kolleger - UDEN at kæntre (men ikke uden at skrige i vilden sky!)
3) Jeg savnede først min familie da jeg var hjemme igen - ellers havde jeg nærmest ikke tænkt på dem i et døgns tid... Jeg tror det var fordi jeg hyggede mig sådan!

4 kommentarer:

 1. Det lyder skisme hyggeligt, sejt du virkelig turde prøve at stå i en kajak.
  Kan du så se at få dig noget ordentligt regntøj!

  SvarSlet
 2. Det lyder.....vådt, og hyggeligt. Og du må købe nyt regntøj lige med det samme. (Så kan det nemlig være, at det holder op med at regne, tror du ikke?)

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig dejlig tur, trods det våde vejr!

  SvarSlet
 4. Det lyder som en god tur. Som en af den slags, der virkelig gi'r følelsen af at have gjort noget sammen bagefter!

  SvarSlet