mandag den 9. august 2010

Av mit hoved...

Jeg har ondt i hovedet - en kombi af druk og en tand der er ganske hulet ud af "Kario og Tobaktus" (-ja, det hedder de altså her i huset!!!). Hullet i tanden er delvist selvforskyldt (det ka godt være jeg er go til at børste tænder - men jeg er faneme dårlig til at bruge tandtråd - og huske at gå regelmæssigt til tandlægen, så begyndende huller kan blive påpeget og få lidt omsorg i tide...)
Druk-hovedpinen er så helt og aldeles selvforskyldt - vi var til et dejlig-dejligt bryllup i lørdags - sådan én af den slags fester, hvor ALT bare er i orden og klapper. Vejret var perfekt. Bruden lignede en drøm. Maden var i top-restaurant-klasse og serveringen munter og professionel. Selskabet var SÅ hyggeligt - dejlige bordherrer og -damer, der interesserede sig for det samme som os - så snakken gik lystigt hele aftenen. Super-dygtigt band. Masser af danseglade mennesker. God vin og øl og somersby og drinks og champagne og "nasti" - deraf hovedpinen!!! Vi var hjemme ca. 3.30 - og i går hjalp vi så det nyslåede ægtepar (som er nogle dejlige nabovenner) med oprydning og nedtagning af telt... så de sidste par dage har timerne i den grad fået ben at gå på.
Nå, men derfor værker hovedet lidt i dag. Og tanden skal heldigvis ordnes på torsdag... så håber jeg sandelig hovedpinen letter sådan lidt mere permanent!

1 kommentar:

  1. Stakkels dig. God bedring. Det er ikke sjovt at have hovedpine...., heller ikke, selvom det er nok så selvforskyldt.

    SvarSlet