søndag den 22. august 2010

Fem Fantastiske Fund - vil du lege med???

Hermed prøver jeg lige at starte en ny lille blog-leg op - og jeg kalder den Fem Fantastiske Fund (eller 3F, ka vi jo osse sige - for mundrethedens skyld...)
Reglerne:
* Vis billeder af 5 genbrugsfund du har gjort for nylig (hvor lang tid dét er ka du jo selv bestemme)
* Beskriv hvor du gjorde dem (gerne med adresser, så vi ka dele de gode steder med hinanden) og hvad de kostede...
* Tag 5 Fantastiske Feminaer du derefter vil sende dillen videre til.

Har du lyst til at lege med???

Her kommer mine 5:

1) Skøn, munter-gul penne/bestik-bakke som nu kan rumme alle ungernes tegnegrejer (som mor her får SPAT af altid ligger og flyder overalt, eller er ved at falde ud af et overproppet penalhus. Sted: Bærhaven 67 i Grenå - skønt lille årligt loppemarked, som jo altså så lige har været der... Pris: Den var med i en masse ting som jeg samlet gav en flad 20´er for...

2) Fin lille emalje-sæbeskål m. masser af afskalninger - nu pynter den i mit køkken og sørger for at svampen ikke altid blir væk eller ligger og sumper i vasken... Sted og pris: samme som før, og den var osse med i "en-masse-ting-for-en-20´er"-bunken (Se, DET syns jeg jo er et kup... har set dem til i omegnen af 180 kr. hos antikvitetskrejlere af og til...)

3) Skønno lampe, der nu lyser op i vores ellers noget mørke spisestue (det dér med at få hængt ordentlig belysning op er vi ikke så stærke til, nemlig). Sted: Genbrugsbiks i Højby v. Vig (oppe på Odden et sted) - tror det var en Folkekirkens nødhjælp. Pris: 50 kr. Røverkøb! Og måske får jeg engang taget mig sammen til at få skiftet de lettere nikotingule ledninger til nogle fine farvede i stof...

4) Ja som sagt: jeg tror det er en ægte Verner!!! Jeg blærer mig lige lidt igen, ik??? Den er fra det ovennævnte lille lokale loppemarked - og til en flad 10´er. Altså, det er jo næsten at bestjæle folk at købe den til den pris!!! Nu hænger den fint i mit syrum, og venter bare på jeg får hængt nogle billeder op den kan lyse pænt på!


5) Fint, fint kvadratisk tørklæde fra en lokal genbrugsbutik i Grenå - den ligger i Markedsgade, men jeg kan ikke lige huske det præcise nummer. De har tit gode sager - osse mærkevarer... Dette her er Outfitters Nation (ikke fordi det siger mig noget... har hørt navnet, men aner ikke om det er dyrt/godt?!? Og pyt med det - jeg ka jo li tørklædet!!!) Det er mit første forsigtige forsøg m. neon-pink - jeg er ellers godt nok liiiiidt loren ved at lade neon få indpas i mit liv igen - måske er vi bare lidt brændte børn, vi der gik m. store, neonfarvede plastikøreringe tilbage i 80´erne??? Men jeg tror godt jeg kan vænne mig til det - for flamingoerne her er da bare helt skønne. 20 kr.
ÆÆÆÆÆÆÆÆlsker genbrug - jeg blir så GLAD af at gøre gode fund.
Kære Kirsten (ude på landet), Heidi (Æblekinder), Eva (Musses-hverdag), Trine (klip en hæl og hug en tå) og Heidi (Knæhøjkarse) - vil I lege med???

4 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth
  Hvis et par år er for nylig så regn med mig :) jeg skal lige ha taget billeder og noget :) Jeg er ret vild med dine flamingoer, og verner er så skøn, heldige asen, den er fantastisk i crom

  SvarSlet
 2. GISP!! 10 kr. for en Flower Pot? Det er næsten for meget af det gode for en Panton samler. Men stort tillykke med det fantastiske fund :)

  SvarSlet
 3. Jeg arbejder på et indlæg. Det kommer indenfor den nærmeste tid. Stay tuned.

  SvarSlet
 4. Jeg har åndenød, en Flower Pot i genbrug......det må være årets røverkøb. Tillykke siger jeg bare.

  SvarSlet