torsdag den 19. august 2010

Jeg er så ke´ af - den hænger ne´ af!


* ADVARSEL: dette indlæg er ikke for sarte ører (og mænd!!!)
Jeg har været på sygehuset i dag - nej-nej, ikke noget "alvorligt" - bare et "lille" besøg hos "fisselette-lægen" (altså gynækologen, hvis du var i tvivl). Årsag? Min egen læge kan simpelthen ikke komme til at tage den dér evigt tilbagevendende celle-prøve i mit åbenbart noget alternativt indrettede underliv. Så jeg fik en henvisning og gik glad og fro (NOT) op for at se om en mere trænet udblokker ku klare sagen (jeg beklager de grafiske billeder dette indlæg muligvis sætter i gang på din indre skærm... I just tell it like it is!)
Indrømmet: jeg ER ikke god til at sprede stænger og smide dem i stigbøjlerne og bare vente på at andenæbbet begynder at klapre. Men det gør det da ikke bedre, at høre den rare doktordame be sygeplejersken om "en klo-tang" (ja, sådan hørte jeg det altså!!!) Helt ærligt: det sælger altså ikke ligefrem det muntre lille indgreb bedre!
Og efter en lille halv times maseri m. div. aggregater, er det så nu DEFINITIVT: min livmor-hals peger åbenbart direkte, lodret nedad (noget som sagtens ku skyldes mine to kejsersnit, sagde damen - jeg er blevet vældig meget klogere på min egen anatomi idag)... Så den prøve er faktisk UMULIG at ta på mig (no shit, Sherlock - det er lissom aldrig lykkedes tidligere, så jeg gik jo ikke ligefrem i bro af overraskelse). Og hun gjorde ellers mange hæderlige forsøg - hvad der bl.a. indebar at jeg måtte lokalbedøves!!! Jamen, altså!!!
Jeg var nær besvimet, blev irgrøn i hovedet og så stjerner for øjnene da jeg sku ned fra bænken: "Det er fordi jeg har flået lidt i dig".. Jotak, jeg mærkede det faktisk godt mens det stod på!
Så nu er jeg efterladt med to valgmuligheder: at få lavet prøven i fuld narkose (come on - det ka sku da ikke være rigtigt!!!) eller få den lille, mirakuløse vaccine (som dog bør suppleres m. at få taget prøven m. samme interval som tidligere, sagde hun - jamen så er vi jo faktisk lige vidt!) - men syns måske de 3000 bobs af egen lomme som den koster er lidt vel mange penge... Kan man mon få den gratis m. henvisning til "muterende, vertikal-orienteret livmodermund forårsaget af ikke-vaginal fødsel"???

* billedet er lånt her:
http://www.denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Sundhedsvidenskab/Kvindesygdomme,_graviditet_og_f%C3%B8dsel/gyn%C3%A6kologisk_unders%C3%B8gelse

9 kommentarer:

 1. puha det er bare ikke rart at ligge der. Og så da slet ikke når det ikke fører nogle vegne... Som jeg læser det, så skal du i narkose hvert tredje år eller vælge ikke at få taget skrabet?

  SvarSlet
 2. Du må altså undskylde, men jeg grinte flere gange undervejs ;-)

  Jeg elsker din humoristiske måde at fortælle på!

  Men sikke dog et bøvl, for sådan en - ellers - lille simpel test :-(

  SvarSlet
 3. Jeg er heller ikke helt klar over om det er upassende at grine sådan af dine pinsler. Men det er fa..... sjov læsning.
  Men sikke synd for dig din underdel ;)
  KH Heidi

  SvarSlet
 4. Altså Lisbeth. Her sidder jeg og ved ikke om jeg skal grine eller græde..... Bum bum buuuum.
  Hold da op for en dag du har haft. Og hold da op for en omgang at skulle igennem :o( Håber dig og dit nedre kommer helskindet igennem.....

  Og så må jeg simpelthen også tilstå at jeg grinede..... Du har altså den mest fantastiske evne til at bruge det danske sprog med en skøn kolorit.
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Kære damer - I må hjertens gerne grine - set på afstand syns jeg osse selv det er rimelig morsomt ;-) Men nu er jeg så i hvert fald færdig m. at PRØVE at få taget den prøve - og det er faktisk meget rart at få en endelig afklaring på at det ikke rigtig ka la sig gøre... Tak for omsorgen - den skinner klart igennem jeres fnis ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. ÅHHH søde Lisbeth AVVVVV AAAAVVVVV AAAVVVVVV
  Jeg kender det ( har selv fået 2 børn ved hjælp af kejsersnit) og kan ikke føde normalt ( er sådan lidt stram i betrækket tsk tsk)
  Og jeg har fundet en læge der kan lave undervognsbehandling på mig- uden det gør alt for ondt. Jeg undskyder mit ordvalg :)
  Stadig det væreste jeg ved- og har også været besvimmet et par gange på lægens gulv! nå men nu til sagen....næste gang du besøger dine forældre i Præstø, kunne du så ikke prøve at få en tid, hos Chantal. Hun er virkelig dygtig.
  Jeg er blevet opereret for celleforandringer og det tog 1.5 år for min gamle læge at få en ordentlig prøve, og der var det i stadie 4, så jeg var heldig at det blev opdaget i tide.... så det er altså vigtig at få taget den test :) Pøj pøj med det

  SvarSlet
 7. Undskyld med HAHA! ;o) Elsker din måde at få skrevet hele scenariet ned på! :D Er dog ked af den den hænger ned af :P Tror desværre også at det er vigtigt at få det gjort. :o(

  SvarSlet
 8. Åh, uf og av !
  Og synes du skulle lytte til Dejlige Æblekind og kontakt hendes mirakel læge.

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer - Heidi Æblekinder: er ikke engang sikker på din dygtige Chantal kan klare ærterne - der er åbenbart bare ikke længere direkte adgang til mors æggebakke ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet