søndag den 15. august 2010

10 ting om mig


Jeg er blevet tagget af Frk Sannemand i den dér sjove leg, hvor man skal fortælle 10 ting om sig selv og vist nok osse vise et billede I ikke har set før. Samtidig skal man tagge videre, men jeg har altså mistet lidt overblik over hvem der ikke har været ramt af pilen endnu - men forsøger mig m. Heidi Æblekinder, Eva Musses-hverdag og Hulebos Hulemor - grib stafetten hvis I har lyst og tid, ik?
Billedet var nemt at vælge - jeg er nemlig bedst til at se sjov og fjollet ud (og elsker det osse!) Det er fra en fest på mit arbejde sidste år, hvor vi kolleger havde cirkustema - og naturligvis lavede ballon-"dyr" - behøver jeg sige at der er mange sjove billeder fra den fest???

10 ting du ikke vidste om mig...
1) Jeg er genert og udadvendt på en og samme tid - men det har taget lang tid m. det sidste, og da jeg var barn gemte jeg mig engang under et bord da vi sku ha gæster, for at undgå at sku være "på". Hvorfor jeg så liiiige har valgt det job jeg har er lidt en gåde...
2) Min mand og jeg har snart været gift i 10 år - og jeg syns ikke jeg er blevet en dag ældre siden vi mødtes og snavede på Rytme Hans
3) Jeg savner mit lille kolonihavehus, som vi boede i om sommeren da vi endnu var i København. Det var sort med hvide vinduer, bygget af div. genbrugsvinduer og -døre og meget, meget yndigt - mit favorithus (sådan lidt Pippi-skævt - lige mig!) Jeg kan næsten tude lidt over det en gang imellem... Snøft!
4) Jeg er super-sart m. mit hår - og har ENDELIG fundet en frisør som ka klippe mig så jeg går lykkelig derfra hver gang og gladeligt slipper slanterne
5) Jeg er dårlig til at huske at ringe til mine veninder - og er altid mest til stede i de nære netværk (naboer, kolleger, venner der bor tæt på). Jeg punker mig selv med det, men det blir ved med at være sådan.
6) Jeg har svært ved ikke at tale grimt til den halvgamle, småfede ko jeg ser i spejlet hver dag - men jeg ville så gerne rose hende og gi hende komplimenter for hendes skønhed i stedet!!!
7) Mine forældre er øko-Steiner-flippere (Hej Mor :-)) og jeg voksede op med linsefrikadeller, EG-råsilkekjoler og uden fjernsyn. Jeg har osse en flippet åre, men mine børn ser en del fjernsyn, får tøj fra Hø og Møg, spiser slik og drikker sodavand og blir ganske almindelige folkeskolebørn (selvom jeg ofte har overvejet at lave en Helle Thorning på dem...)
8) Jeg syns mænd har fantastisk humor - og at kvinder generelt er for dårlige til at grine af sig selv! Til gengæld syns jeg mænd er elendige til at kommunikere og kvinder er fantastiske til at bakke hinanden op og vise empati!
9) Jeg lærer ALDRIG at forstå min mand - ALDRIG! Heldigvis er det jo meget frisættende - så behøver jeg lissom heller ikke selv prøve at opføre mig forståeligt!!!
10) Jeg elsker romantik a la Jane Austen og vil giftes med Mr. Darcy når jeg blir stor! Jeg ku være SÅ sej til at leve på et kæmpe gods i 1700-tallet!!!

3 kommentarer:

 1. Du er så sjov at læse.... altså du ved...

  Du skriver ikke blot underholdende men også informativt.
  Jeg ved da en del om dig nu.. Selv er jeg så frygtelig bange for at komme til at kede folk med min lange smørre da jeg slet ikke har det skrevne ord i min magt som du...
  Tak for 10 sjove ting. iøvrigt er jeg da så enig med dig.. at forstå mænd er ikke nemt, de vil sikkert sige det samme om os, dvs. det er jeg sikker på de gør. Jeg forstår den side af dem.

  Tak for god underholdning..

  Lone

  SvarSlet
 2. Hvor fint at lære dig lidt mere at kende, super :)

  SvarSlet
 3. Mr. Darcy er min! ;-)

  Hyggeligt at lære dig lidt bedre at kende, og du skriver herligt!

  SvarSlet