søndag den 1. august 2010

Berlin i mit hjerte #2


Jeg har jo lovet lidt Berlin-indlæg - både fordi nogen måske ku ha glæde af dem, men osse fordi jeg ikke ka la vær!
Butikken du her kan se et billede af (den hedder Tukadu) er den ULTIMATIVE perle-butik! De har alt - som i ALT - i perler af alle mulige forskellige slags. Hæklede jordbær-perler, madonna-decoupage-perler, grise-perler, cupcakes-perler, babushka-perler og meget, meget, meget mer... Alt er lagt i charmerende gamle sætterkasse-lignende træ-æsker i den skønneste farveorden, og hele butikken er indrettet som en farve-kitsch-eksplosion m. lysekroner, kronhjorte, paddehatte og fantastiske smykker overalt. De har osse en net-shop, som jeg endnu kun løst har tjekket ud - Tukadu.com.
I Berlin ligger Tukadu to steder - TUKADU® am Hackeschen Markt i Rosenthaler Str. 46/47 (MITTE) og TUKADU® am Kollwitzplatz, Kollwitzstrasse 72 (PRENZLAUER BERG). Det var den sidste jeg besøgte - desværre må man ikke ta billeder (men jeg var lidt turist-dum, så jeg spurgte om jeg måtte, og derfor fik jeg lov at ta et enkelt), og billedet her kan slet ikke rumme hvor skønt et sted det var! (Men på hjemmesiden er der labre fotos der viser både udvalg og stemning rigtig godt!)
Priser? jeg syns mange af tingene var pebrede - men købte selv en lille plastikbroche m. en lille gnom på en paddehat til 2 Euro - og DET er i hvert fald billigt.

3 kommentarer:

 1. Nu har jeg 2 gange været forbi den butik, hvor den har været lukket og kun haft mulighed for at savle på ruden.
  Næste gang må jeg forbi i åbningstiden. Det ser jo fantastisk ud indefra!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Det ER fantastisk. Glæd dig ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 3. I det hele taget er Berlin bare über cool... Holdt jul der sidste år...

  SvarSlet