onsdag den 25. august 2010

10.000 hits - og 100 faste læsere - Hurra-Hurra-Hurra-giveaway!

Ja, sådan en hurra-hurra-hurra-giveaway burde naturligvis indeholde noget flag - men det var nu ikke lige planen (syns flagranker er DET ØNDIGSTE, men har endnu ikke vovet mig ud i at prøve at sy dem...)
Så i stedet tænkte jeg, at jeg ku lave en giveaway med noget jeg godt kan vove mig ud i at lave: nemlig et pudebetræk a lá det du her ser. Har nemlig lige lavet dette som en fødselsdagsgave til min søster (hun læser ikke med, så kan sagtens røbe, selvom gaven endnu ligger i skabet og venter på hendes besøg om en go uges tid...)
Så hvis du vinder denne give-away får du det næste pudebetræk jeg syr - med et fint broderi og div. retro-stoffer på (og ca. 40x40 cm - præcise mål kommer sig ikke så nøje for mig, så det må den heldige vinder så osse leve med). Lyder det dejligt??? Ja, ik!


Det du skal gøre er følgende:
1) Meld dig som fast læser - det gir IKKE noget lod, men det er nu så hyggeligt når nogen læser med (og jeg tror ikke du vil fortryde det - ellers melder du bare fra igen, ik? For det skal kun være lyst- og ikke pligtlæsere der læser med her!)
2) Lån mit giveaway-billede og lav et link på din blog - for det får du hele 2 lodder!!!
3) Skriv en kommentar, hvor du fortæller hvad din yndlingsfarve er og dit bedste tips til at holde humøret højt i august-efterårs-stormvejr (jeg trænger nemlig til opmuntring!!!) - for det får du skisme OSSE 2 lodder!!!
Det er nye regler, siger du!?! Ja, jeg ved godt det er noget dril - men håber du vil være med alligevel.
Du kan nå at være med indtil 1. sept. kl. 20.00

21 kommentarer:

 1. Uh uh uh, jeg er den første!

  Jeg vil gerne være med på 2 lodder og her mit tip for, for dælen hvor er det et fint pudebetræk!

  - Blogs, altid blogs. Sluk for tv, lav kaffe eller te og gå ind i blog land, hvor du altid støder på en eller flere der har det, som dig. Nogle har det bedre, andre værre. Men fælles er, at du altid kan finde en ligesindet. Det er nemlig det blogland kan - minde os om, at vi ikke er alene.
  og så er min ynglingsfarve grøn.
  med altid kh
  Cristine

  SvarSlet
 2. Hmm hvis jeg har forstået ret så er jeg med på hele 4 lodder ;0)
  Ynglingsfarve er grøn og mit tip :
  Stil dig ud i blæsevejret med hovdet mod vinden,luk øjnene og armene ud til siden.
  Mærk hvor fantastisk at vinden smyger sig om ansigtet;0)
  Det er da lige til at blive glad af.
  Julie

  SvarSlet
 3. Åh... Det pudebetræk er så fint, lige hvad jeg mangler... Jeg er klart med på 4 lodder. Min ynglingsfarve er gul ,men orange og neonrød er dælme også fine... Julies tip er fint, men da jeg prøvede det i dag sad der altså grus fast i øjnene efterfølgende...øv øv. Så mit tip må være en ordentlig kildetur, indendøre, børn og voksne imellem...= den sundeste latter. Knus Ulla

  SvarSlet
 4. Næ hvor er det fint, jeg må være med på 2 lodder. Min ynglingsfarve er turkis.
  Også til tippet: Det må blive gåtur med hunden, hvis man har en, bagefter ind i varmen og side i sofaen og hygge med en kop te og en hjemmebagt bolle og måske et lille blad. :)

  SvarSlet
 5. Yes, yes, jeg er med på 4 lodder!
  Min yndlingsfarve er lilla. Og det har den været helt fra de glade 70´ere, hvor jeg KUN havde lilla tøj.
  Tip: Køb en elcykel. Jeg har cyklet 26 km i dag uden at ænse stormen. Det er noget der dutter.

  SvarSlet
 6. halli hallo, jeg er med på 4 lodder. Jeg synes at det er den skønnest pude du har syet til din søster, dejlig kombination af broderie og de lidt stormønstret stoffer.
  Kunne sagtens læne mig tilbage og sige at farvevalget er op til dig....
  ... men hvis du skal have et hint er mine yngling farve i de grøn-blå toner, gerne lidt kras;)
  Stine:)

  SvarSlet
 7. Øh- er noget tungnem..Fatter ikke helt , hvor mange lodder jeg har/får/fortjener :-)
  Men jeg elsker blå og grøn og rosa og - ja jeg holder sørme af stort set alle farver, men fortiden banker mit hjerte nok mest for blå. Men gul og rosa ville være smukt !
  Jeg holder humøret højt med at løbe, være kreativ, kysse på mine børn og bage en kage :-)

  SvarSlet
 8. der kom lige nye regler, så er det godt at man læser det til ende! :D

  Jeg har vist gjort mig fortjent til 4 lodder, jeg har nemlig linket til dig, og vil nu fortælle dig mit bedste august råd og mine yndlingsfarver. Første nævnete først :)

  Mit bedste råd er nok at prøv at se det positive ved blæst, kulde og gråvejr. Det er dejligt at kunne pakke sin hals ind i et lækkert halstørklæde, evt. et man selv har lavet. Du kan skynde dig hjem fra job, smide stængerne op og nyde en kop varm the inde du skal lave mad. Og mørket som kommer tidligere for hver dag, det er kun hyggeligt fordi man nu kan tænde starinlys som kun kan sprede hygge som starinlys kan.
  Så min råd....se det gode ved det "sure"...jeg ELSKER efterår! :D

  Og så mine yndlingsfarver, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Det er lilla, petroliums blå, sol gul og græs grøn :)

  Hygge nygge

  Sarah /dandylion

  p.s. og jeg meldte mig selvfølgelig som fastlæser----uden beregning ;P

  SvarSlet
 9. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlet
 10. Hej alle i skønne damer! Tak for de mange muntre råd - og sikke skønne farver I ka li! Jeres mange, mange lodder ryger strax i puljen. KH Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth
  Skøn pude som jeg da bliver nødt til at vinde :-) Synes rigtig godt om den kombination som din søster skal have men ellers har jeg jo orange flip herhjemme :-)

  Efterårstip:
  Bag nogle lækre muffins, bryg en termokande kaffe, the, kakao..., indkald din familie og tag så en tur ud i det blå. Husk kamera for dokumentation her på bloggen. :-) Måske et lidt banalt tip men vi bruger det rigtig meget i vores familie især hvis ungerne er helt umulige, og der lige skal ske et eller andet. I behøver jo ikke være væk en halv dag :-)

  Det må blive til 4 lodder i puljen...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 12. Daarligt vejr (som f.eks august i Danmaek aabenbart ;-)) er perfekt strikkevejr, isaer i kombination med en god kande te. Min yndlingsfarve er (vistnok stadigvaek) groen :-) Mette

  SvarSlet
 13. Fast læser - tjek
  link og billede - tjek

  Fantastisk præmie - smuk smuk pude...

  Min yndlingsfarve skifter lidt men i mange år har den være blå, så skiftede den til blå/grøn. og Nu tror jeg faktisk det er pink. Ja - en radikal ændring, det indrømmer jeg, men pink er en fantastisk farve.

  Hvad gør mig i godt humør i disse august-sensommer-efterårslignende tilstande? En tur på loppemarked med mine unger, som nok skal blive et par loppehajer med tiden :-) de bruger rup og stup på ting som de alligevel ikke bruger, men sjovt det var det :-)

  mange hilsner
  Pia

  SvarSlet
 14. ps - det blev til 4 lodder :-)

  SvarSlet
 15. SKØN pude! Lækker kombi..
  Jeg deltager gerne med 4 lodder.
  Mine favoritfarver er mange.. Men storelsker lilla, blå, gul...:)
  Til opmuntring i dette vejr har vi herhjemme flere tricks.. Madrasser, hjemmebag, varm kakao og så hjemmebio. Eller rentøjet på og gå en lang tur - hvor formålet er at blive våd og hoppe i de største vandpytter. Loppemarkeder;) Ellers kan selskabet af symaskinen, tøseserier, en god bog, god the eller evt. barnet og en masse duplo/lego også være vejen frem;)
  KH Anne

  SvarSlet
 16. Skøn pude! Yndlingsfarverne herhjemme er grøn og gul :-)

  Herhjemme i rusk og storm bygger vi "rede" på gulvet med dyner, puder og alt hvad vi skal bruge inden for rækkevidde. Datteren er snart 3 1/2 herhjemme, og er begyndt at ville se lidt længere film.
  Så vi er igang med at se gamle danske film sammen med hende, bl.a. Sommer i Tyrol, og det er altså hammer-hyggeligt med stearinlysene tændt i vindueskarmene :-)

  Jeg deltager med 2 lodder :-)

  SvarSlet
 17. Jeg ville elske sådan en pude:-)
  Min ynglingsfarve er gul, skønt jeg er blevet glad for lilla de sidste par år.
  Jeg nyder at have sterinlys tændt og spise pandekager...
  Deltager gerne med 4 lodder:-)

  SvarSlet
 18. Tak for de mange pæne ord og dejlige hygge-råd. Nu raser stormen jo ikke så heftigt længere, men rådene er lagret til senere anvendelse vinteren igennem! KH og go søndag fra Lisbeth

  SvarSlet
 19. Hvor er det en skøn pude.
  Det jeg selv gør for at se charmen i efteråret/sensommeren er at udnytte mulighederne....lave krans af hyben, buket af lyng, gå på æblerov og lave æblegrød, måske lidt hyldebærsuppe, en drage, et dejligt hjemmestrikket tørklæde og en kop varm kakao.
  Mine yndlingsfarver er brun og blå.
  Er med på 4 lodder.

  SvarSlet
 20. Py-ha..så nåede jeg det lige... :o)

  Jeg vil nemlig også gerne være med... med 2 lodder... :o)
  Jeg elsker pink-orange-lilla-turkis-lyserødt-gult... ;o)
  Og noget af det bedste jeg ved når det er indevejr, det er at tænde stearinlys, lave en kop chai-latte, hygge med en god bog i sofahjørnet...eller lave noget kreativt, gerne sammen med andre... :o)
  Og hvis solen skinner, så iklæder jeg mig varmt tøj og går ud med næsen i sky og nyder duften af efterår...og suger billedet ind af de smukke farver som naturen langsomt men sikkert iklæder sig... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 21. ihh den må jeg da eje, den vil klæ' mit nye hjem...

  min ynglingsfarve er... bom bom bom, mere end en hvertfalde. men skulle jeg sige en må det være brun.

  har desværre ikke et tip til at højne humøret, faktisk kunne jeg godt selv bruge et! vejret har ikke rigtig hjulpet på det :(

  hva giver det så 1½ lod :) eller?

  og nu som fast læser

  SvarSlet