søndag den 25. april 2010

tibage på sporet...


...pyha, jeg var lige helt nede at vende efter hjemkomsten fra Berlin. Alt det gode, gamle, vanlige og kendte virkede blegt og trist sammenlignet med en super-pulserende storby. Men jeg fik hjælp midt i krisen - og er på vej opad igen... TAK :-)
I aften sætter manden og jeg os til computeren sammen, og går i gang med at planlægge sommerens familie-ferie... Rigtigt gættet: Turen går til Berlin! Jeg har fået forklaret min dejlige mand, at en ellers planlagt træterrasse står meget langt nede på min ønskeliste, i forhold til nogle dejlig oplevelser m. ham og ungerne. Vi har en tendens til at skyde en masse praktiske projekter igang, i stedet for at arbejde målrettet på "Projekt-Gode-Kærester-På-10.-År".

2 kommentarer:

  1. Det er også det vigtigste, altså at få nogle oplevelser sammen. Mener, en trætaresse, den kan man også få bygget om 10 år, men der er ungerne sikkert ikke så vilde med hygge-ferie med mor og far; og hvem ved, om man selv er frisk på oplevelses-ture. Syntes man skal forsøge at leve i nuet, og få alle de oplevelser man kan, mens tid endnu er - vi aner jo (heldigvis) ikke, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

    Rigtig god ferie, når i kommer dertil ;-)

    SvarSlet
  2. Altså hvor jeg kender det med praktiske gør det selv ting bliver valgt frem for gode oplevelser. Fx blev en italien tur konverteret til nyt hegn og legehus. Okay legehuset var det hele værd, men det havde måske ikke behøvet være så fin en udgave og hegnet... jeg ser det faktisk ikke.
    Godt du er "ovenpå" igen og hurra for Jeres beslutning

    SvarSlet