lørdag den 24. april 2010

mama elephant...

... har gungret rundt i Grenås gader her til aften - en lille 4-kilometer blev det til - og JA: noget af vejen LØB jeg rent faktisk!
Anledning? At mit liv åbenbart skal vende lidt på hovedet i disse dage - jeg kan ikke blive klog på hvor det ender med at lande, og prøver samtidig at undgå at tænke alt for meget på det, hvis jeg kan. Det kan vist gå begge veje...
Og hvis livet har tænkt sig at være utilregneligt har jeg altså osse! Hvem havde nogensinde forestillet sig at jeg skulle komme til at løbe, måske??? Nej, vel!
Det føles faktisk godt. Eller nåed...
Jeg har besluttet at ændre på et og andet i mit liv. En forsigtig lille hensigtserklæring, bare... om at ville insistere på at ting skal føles rigtige... at der må være mening med ting... og at trummerum skal have en velafgrænset tidsperiode at udfolde sig i, hvorefter den skal pakke sig væk, tak!

2 kommentarer:

 1. Godt gået Lisbeth!
  Kæmper selv med løberiet, men man har det faktisk godt bagefter.
  Jeg skal snart i gang med en candida kur, men mangler lige nogle tabletter (udrensning) der skal tages i forbindelse med kuren, er bestilt hos min helsepusher....og så er det bare at holde "kuren" i fem uger....kan være vi skal støtte hinanden!
  Forsat godt weekend og klap dig selv på skuldren!

  SvarSlet
 2. Jeg er med! på det der støtten...
  Lisbeth; Skide sejt!!! Jeg er selv begyndt på det der sport.. Blandt andet løb. Har også i den forbindelse omtalt dig på min blog.

  SvarSlet