søndag den 28. februar 2010

ABC-legen...

Jeg er blevet ramt af ABC-legen lige i nakken - Malene kastede denne sjove vandreleg op i luften og den ramte mig. Prøver lige at se hvad det kan blive til (fortsættelse må jo følge hvis jeg løber tør omkring E...)

A=alder. Et forhold jeg bruger meget tid på at tænke over - både min egen og andres. Måske er det næsten en sygelig besættelse???

B=Bagdele - har jeg mange af, og en stor del af mit liv har jeg fokuseret for meget på dem fremfor fordelene - men det er ved at ændre sig kan jeg mærke... Måske pga Alderen :-)

C=Chokolade - what else??? Gerne den mørke m. karammelstykker fra Liedl (sætter kun mine ben i den biks for at fylde min chokoladeskuffe op)

D=Dovenskab. Min gode kollega kalder det overspringskompetence - men det er vist bare en fin omskrivning. Jeg elsker at slappe og arbejder KUN når der hænger en deadline lige over nakken!

E=Enighed - er generelt mit mål her i livet - men med den mand jeg har må jeg nok vinke farvel til dén drøm (og det er vist osse godt nok!!!)

F=Femme Fatale - ville jeg gerne være, men det bliver nok aldrig til mere end Femme Infantile - barnlig er jeg, barnlig blir jeg, og sexy vamp skal der altså bare arbejdes for meget for at vedligeholde (jeg gider ikke!!!)

G=Gift - er noget man tager for ikke at blive det - eller nej, naturligvis ikke... Men gift har jeg været i snart 10 år, og jeg syns faktisk allerede jeg kan mærke det dér kobberbryllup lure i det fjerne - SÅ ER MAN GODT NOK GAMMEL, tænker jeg...

H=Hjertets intelligens - var jeg på inspirationskursus i i efteråret, og det kommer til at få betydning for mit virke som lærer og menneske i mange år frem...

I=irriterende - syns min mand tit jeg er - selv mener jeg det er ham der er irritabel :-)

J=Jydekrog - skal der være på min næste bil, så jeg for alvor kan cruise ud og tømme små listige loppemarkeder (det er mandens skræk, desværre - han har slet ikke fattet dét der rush et godt lille loppe-fund kan gi´!)

K=Kur - har jeg været på i alt for stor en del af mit liv - men det er osse slut nu! Måske kommer det osse med alderen??? Jeg vil gerne leve sundt og harmonisk m. masser af grønt og motion - det skal bare ikke hedde kur, for det lugter langt væk af tvang og ufrivillighed!

L=Løve-i-bur - sådan føler jeg mig hvis jeg i en periode har alt for lidt tid til mig selv...

M=Makrel i tomat - HADER jeg!!! Mine børn og mand syns det er toppen, og til hver ENESTE frokost i weekenden prøver de at overtale mig til at spise det: "Man ved ikke om man kan li det før man har smagt"! JO - det ved man godt!!!

N=Nullermænd - de lever fritgående/løbende i mit hus - på trods af relativt jævnlig støvsugning...

O=O´ense - min fødeby - som jeg glæder mig til at besøge med to dejlige veninder om 14 dage. 1½ døgns shopping og tøsehygge - lækkert (så er løven ude af sit bur :-))

P=Pasta med kødsovs - får vi generelt ALT for tit i den her familie!!!

Q=Quindelighed - arbejder jeg på at blive bedre til. Har altid hellere villet være sjov og klog end køn... men det er også et nemt valg, når man nu ER sjovere og klogere end man er køn! Men en del af mit nye embrace myself-projekt er at ku være Quinde - BÅDE sjov OG klog OG køn!!!

R=Rasmus-Modsat - bliver jeg når regler er regler bare fordi der skal være regler! Arrrrrghhhh, jeg kan ikke HA det!

S=Sukker - er det ikke et overset grundstof, egentlig???

T=Tavshed - kan gøre mig virkelig stram i betrækket - min mand er en af dem der nogen gange (=ofte) glemmer at svare når man siger noget til ham. HALLO - det SKAL man da!!!

U=Uld - det kradser STADIG selvom man er blevet voksen!!!

V=Vin - gir mig hovedpine (Nej, ikke tømmermænd, bare alm. hovedpine) - stik mig til gengæld en runde Somersby, så er jeg glad (indtil næste dag hvor jeg har hovedpine - nej, ikke alm. hovedpine, men tømmermænd)

X=Xylofon - er det ikke det eneste ord med X??? Men det gir jo ingen mening!!!

Y=Ymer - en fuldstændig overvurderet spise - og sukkerdrys kan ikke opveje det!

Z=ZZZZZZZZZZZZZZZZ - jeg snorker - ikke sådan en lille smule feminint ymteri - nej, fullblown trækken-torsk-i-land!!! heldigvis gør manden det samme, så det er bare med at være den der falder først i søvn!!!

Æ=Æbler - kan man ikke få for mange af. Heldigvis er der tre skønne træer i vores have

Ø=Øllebrød - se under Y (udskift sukkerdrys med flødeskum - så er det fuldstændig samme snak!!!)

Å=Århus - ku godt gå hen og få favorit-status i mit nye jydeliv - det er jo ikke KBH, men alligevel :-)

7 kommentarer:

 1. Synes de her abc'er er så sjove:-)
  Hvem kaster du legen videre til?

  SvarSlet
 2. Nåja, jeg glemte at kaste videre!!! jeg kaster videre til Rikke R (den lå lige for, ik? :-)) og Heidi (Knæhøj Karse) Kh lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg troede da at sukker var et grundstof!

  Og det der med manden, der ikke svarer... Er det mon noget genetisk? - for min mand har samme brist!

  SvarSlet
 4. også min mand:) Tror det er en del af en mands grundstof:)

  SvarSlet
 5. Puha det var faktisk svært, men tak for udfordringen, min abc er kommet nu:-)

  SvarSlet
 6. forrygende læsning Lisbeth - tak! :)

  SvarSlet
 7. hahahha, det var dog en herlig liste, Lisbeth!
  Tak for motionering af mine mundvige:)

  SvarSlet