onsdag den 17. februar 2010

Hygge-morgen m.m.


Ferie er dejligt - selvom jeg godt kan mærke at man blir brugt på en anden måde end på sit job. Lange dage alene med ungerne, der gerne vil være tætte på mor samtidig med at vi skal opleve noget, lege, hygge, se film, snakke og man må helst ikke kede sig ret længe af gangen... og jeg nyder det da, men kan mærke at jeg ku bruge lidt mig-tid... Og at jeg også burde la computer være computer og lege lidt mere... mor-skylden ligger lige under overfladen! Men her er hvad Kaya har lavet her til formiddag... assisteret af to legesyge 8 måneder gamle hankatte!

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud Lisbeth...og sikke skøn din Kaya er - med prinsesse kjole, kat og det hele:-)
  Kender kun alt for godt mor-skylden...den plager mig også tit - men er man ikke en bedre mor hvis man er glad og tilpas fordi man også har fået lidt alene-mig-tid end en udkørt mor som er halvsur fordi man ikke har fået opfyldt nogle af sine egne behov??? :-)
  Nyd ferie...
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth,
  Ind i mellem bliver jeg også indhentet af "SÅ LAD MIG DOG FOR H... VÆRE I FRED" tankerne. Er det ikke også ok? Jeg kunne stå på hovedet for underne konstant, men så ville det være med halvt energi! Så hellere lade mig være en ½ time - så jeg kan være klar igen.. men det er sgu sjældent, at de er med på den..
  Rigtig god ferie fra C

  SvarSlet