torsdag den 11. februar 2010

er vi nu begyndt at JORDE???

I disse Glåwbøl Wåårming-tider, hvor sneen stille daler&bliver liggende i dyner, er vi jo åbenbart her i landet løbet tør for salt... Nød ellers de farbare cykel-stier så længe det varede... Så begyndte det at være grus der lå øverst - også dejligt; ganske vist var der jo stadig under gruslaget en lurende, spejlblank iskappe som ku gøre enhver pol misundelig og enhver semi-hypokonder bange for at skvatte og brække alle lemmer... men nu er vi åbenbart (i hvert fald i Grenå og omegn hvor jeg slår mine cykel-folder) løbet tør for dette fremragende strøelse også - for nu er der gu-hjælpe-mig strøet JORD i et fint lag over al sne-isen på "min" cykelsti!!! Altså - nu vil jeg godt udbede mig noget sommer - eller alternativt en mini-sneplov!!!

6 kommentarer:

 1. Hej Kolorista - Ja lad os så få noget sommer!! Har du modtaget pakken?
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 2. Hehe. Måske skulle man så tage nogle blomsterfrø med på cykelturen og sprede dem i jorden. Dét vil da blive et fantastiske forår!

  SvarSlet
 3. Jeg er også en af dem, der håber på et snarlig forår. Elsker simpelhen foråret, men alle de farver der begynder at vælte op af jorden og solen der igen begynder at give lidt varme:-).

  Vh. Louise

  SvarSlet
 4. Lyder sært :) Men jeg synes zpiffens forslag er glimrende :)

  SvarSlet
 5. Altså Lisbeth
  Jeg var ved at tisse i bukserne da jeg læste dit indlæg....strø jord?? hmmmm
  Satser på at foråret snart kommer!
  Her I Allerslev, skøjter vi stadig rundt, har dog stadig salt til vejene! Præstø Fjord er frosset til, men det har du vel hørt fra din forældre...badebroen er smadret.....ja ja der sker noget i denne ISTID :)

  God jordtur! Pas på dig selv

  SvarSlet
 6. Altså måske skulle du strø en pose blandede blomster-frø, de er på bud i netto ;O)

  SvarSlet