torsdag den 4. februar 2010

badedyrene


Nå, så så man lige mig - prøve at lave et lille indlæg på samvirke.dk (de har et FEDT indlæg om genbrug i denne måned - GUF for mig!!!) om min søde 10.klasses genbrugsprojekt... men ku jeg finde ud af at lægge billede på??? Naij!!! så her får I det så - og nu havde jeg endda lige sat det så fint sammen, syns jeg selv!!
Som nogen måske husker, fandt jeg en hel kasse brugte badedyr på genbrugspladsen - og så sku mine elever ellers igang med dem... det gik fint; her er lidt af hvad de og jeg fik produceret af aviser, badedyr, gamle bælter og en stak indkøbsposer...
Ellers går tiden med at skrive opgaveudtalelser og lave karakterindberetninger og uddannelsesplaner med, om og for de unge... no wonder jeg er så træt om aftenen. Var i Århus i går og købte et par nørklebøger på bogudsalg... billeder må følge senere, men har allerede kastet mig over en strikket hue - tilpas nemt og hurtigt til at jeg gider strikke :-)

1 kommentar:

 1. Hej Lisbeth..

  Først.. De kære unge, har da lagt fantasien i blød. De har lavet nogle spændende ting. Dejligt for dem, med en engageret lærer som dig.
  Så vil jeg også lige sige at jeg i dag, blev næsten færdig med den pakke som skal i posten til dig idag.. Stof og stil vil dog ikke samarbejde, haha de er udsolgt i lige den sidste ting som jeg skal bruge..
  Men det skal nok ske..

  Held og lykke med alt de tunge arbejde.. Kender det godt, sidder selv med 23 Individuelle udviklingsplaner.. Hårdt, men lykkebringende, når det stolte forældre, oplever at man har set og anerkendt deres barn.. Så klø på, Lisbeth, men husk at slappe lidt af...

  Lone

  SvarSlet