fredag den 19. februar 2010

HUEN from hell!


Nå, jeg tog lige en hue-runde mere uden strikkeprøve (se tidligere indlæg her)... regnede med at det ville hjælpe bare at ta en sjat masker af det angivne antal og så strikke lidt færre runder... Det hjalp - men klokke i det kan jeg stadig, for nu kom jeg til at sy den sammen m. vrangen (=glatstrik) udad... det blir nok aldrig rigtig godt m. mig... ved heller ikke helt om jeg syns modellen klær mig som den klær modellen i bogen. Opskriften er fra Romantisk Country Strik af Inga Pantzar og Ditte Larsen... Jeg tænker helt klart osse bonderøv når jeg ser billedet af mig selv, men er ikke sikker på det er huens skyld :-) Baggrundsbilledet er "mislykkede forsøg nr. 1" (som min mor mener hun har hoved til at passe) og det forreste er "lidt mindre mislykkede forsøg nr. 2".
Har et tørklæde i vendestrik på pindene nu... blir åbenbart ikke klogere (SÅ FAT DET DOG, KONE - STRIK ER BARE IKKE DIT BALLGAME!!!) Nej, jeg lytter stadig ikke... Jeg må løbe, skal lige nå et par pinde inden morgenbollerne skal i ovnen.

2 kommentarer:

 1. Det er ellers en kær hue - altså den der træder frem - med dit ansigt :-)

  Jeg laver også tit kluder i mit strik.. jeg har en teori at jeg strikker for løst.. det har jeg i allefald gjort i en årrække.. dog har jeg af to omgange her i år måtte sælge mine sager, da jeg nu strikker for stramt til, at mine unger kan passe det.. SÅ jeg gider ikke strikke mere!!

  SvarSlet
 2. Jeg syntes ikke huen er fra "Hell" og det er faktisk meget anvendt at vende vrange ud :-)
  og det der med mislykkede forsøg der har jeg masser af på bagen , så bare strik videre , øvelse gør jo mester ... Jeg har samme oplevelser når jeg forsøger mig med at hækle;-)
  God weekend

  SvarSlet