torsdag den 18. februar 2010

Here we go again!


Så sner det så lige igen... gider ikke engang ta billeder af det mere, så I får et gaaaaammelt et fra julen - mens børnene endnu syntes det var sjovt og ku bruges til noget. Jeg VED godt det er tarveligt at være træt af den skønne sne - men i dag er den altså ekstra irriterende og i vejen - den forhindrer ungerne og jeg i at køre på tværs af landet til mine forældre og få lidt tiltrængt bedsteforældre-hygge... Oveni hatten er Mikkel så halvsyg med opkast (i nat kl. to på dørtrinnet til vores soveværelse...) og alm. dårlighed... så vi hygger inden døre m. brændeild og middagslur - og håber det klarer op til i morgen! (Fat chance!) Nyder I snevejret på 8. uge, og er det bare mig der er lille og ærgerlig og ikke ser det smukke i det længere???

3 kommentarer:

 1. Jeg synes da sneen er smuk, men hold da op hvor jeg længes efter foråret, solen og de spirende blomster.

  Synes også børnenes begejstring er aftaget. Det er godt nok ved at være længe siden, de har været på kælkebakken.

  En masse krydsede fingre for, at solen snart får taget lidt over.

  Vh. LOuise

  SvarSlet
 2. Jeg kan snart ikke tage mere sne...jeg elskede det i december og ved jule tid og så må det være nok med det!!!! Jeg kan godt se at det ser hyggeligt ud når sneen daler udenfor vinduerne, men for pokker...jeg er lige blevet hus og have ejer og jeg længdes efter at komme UUUUDDD! Læste det nye Isabellas i går hvor der var den mest perfekte vejledning til urtehave og så læser man "i februar og marts bør du grave jorden godt igennem og få det kultiveret og evt. lægge kartofler"!!!!! JA TAK, HVIS JEG KUNNE FINDE JORDEN FOR SNE!!!!!!!
  Så pardon me for det sure-sne-opstød men jeg længdes helt ind i sjælen efter at se min græsplæne (vi flyttede ind 1 december og et par dage efter begyndte det at sne, har ikke set haven siden!!!)
  Knus fra den sure-afskyelige-sne-dame :-)

  SvarSlet
 3. NEJ, det er ikke bare dig! Jeg afskyr sne i alle dens afskygninger og al dens væsen efterhånden...

  Kom forår! Kom vintergæk! Kom duft af sorten muld! Kom lys og varme!

  SvarSlet