onsdag den 2. juni 2010

en gave til en kær veninde...

Jeg må indrømme, at jeg nok ikke med det første bliver træt af at sy tørklæder! Og nu har jeg altså selv fundet på disse her og IKKE tyv-lånt designet som sidst ;-) Mit eget (som bare ikke fremtræder særlig spændende på billedet, sorry) er jeg stadig lidt i tvivl om egentlig er mig - måske er det lidt for mærkeligt og rodet m. de mange "u-efne" lapper??? Men så det her: wauw! Så syns jeg selv jeg er god! faktisk er det blevet til i et ko-operativ (som jeg ikke vil sige for meget om, da modtageren helst ikke skulle gætte sig selv ud fra beskrivelsen) og det er altså spændende at modtage en kuvert m. en MASSE 15x15-lapper og så selv rode gemmerne igennem efter stof der matcher. Lilla og gul blir jeg bare ALDRIG træt af! (eller jow, måske... faktisk var jeg helt ærligt sådan lidt valen da de to farver skulle være in igen... sådan lidt "been there-done that"-hovskisnovski... men må jo krybe til korset og indrømme at det nok er noget nær de bedste farver i verden... sammen m. koral, som jeg osse lige har overgivet mig til, her et år efter den kom ind i farve-varmen igen...) Håber hun bliver glad, den skønne veninde, når hun skal modtage det inden så frygteligt længe!

3 kommentarer:

 1. Hvem der bare var din kære veninde... :O) for hvor er det et skønt tørklæde. Modtageren er vel nok heldig, at have en som dig.
  Jeg er i øvrigt også rigtig rigtig vild med dit eget lilla. Wauw!

  Velkommen tilbage i blogland forresten. Dejligt at høre fra dig.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth
  Dejligt at have dig tilbage :)
  DIT tørklæde er super skønt og elsker dit farve valg. Er ret sikker på at din veninde (heldige asen) bliver ret glad for det!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 3. Smækker lækker tørklæde - super duper heldig veninde :-)

  SvarSlet