tirsdag den 29. marts 2011

Give-away med et twist...


Altsåeh... jeg kan jo godt se at jeg ikke rigtig når de 175 faste læsere der skal til inden torsdag, for at jeg kan få lov at kaste denne skønne bog oveni min give-away (nåeh, min GIVE-AWAY... den har du ikke hørt om, siger du? Men du kan da nå det endnu - bare tryk lige her... Ti-hi - nej HER :0))
MEN: så var det at jeg tænkte... Jeg syns næsten det er synd at I bliver snydt for chancen for at få fingrene i Frøken Flora (det er nemlig alletiders husmor-bog til børn, med de skønneste tegninger, gode råd og opskrifter - og kan sagtens bruges af voksne husmødre osse...) - og da jeg er oppe på at ha haft meget tæt på 20.000 (TYVETUSIND!!!) besøg hos mig (OMG! - det er mange!) - så laver jeg nu et lille twist på min give-away!
Here Goes: HVIS jeg når at ha haft 20.000 besøg frem til jeg trækker give-awayen torsdag den 31. marts kl. 20.00 (meget passende tidspunkt, syns jeg) - så ryger Frøken Flora i gavepuljen til en heldig vinder. Så I kan nå det endnu - kig bare forbi - og husk nu at melde jer til på det oprindelige indlæg (I må gerne kommentere her - men det gælder altså IKKE i lotteriet!)
Og sku det USANDSYNLIGE nu ske - at jeg også runder 175 faste læsere... så har jeg da heldigvis en gave mere i baglommen.

1 kommentar:

  1. Fedt,,,jeg håber jeg vinder og at du får dine ønsker opfyldt med hensyn til besøgende og faste læsere!

    SvarSlet