lørdag den 26. marts 2011

Blogtræf i Randers

Super fin dag i Randers hos Kristin - med dejlige damer og et skønt, skønt loppested. Plus kagebord til den helt store guldmedalje! Huskede jeg kameraet? Nejda!!! Men en af dagene tar jeg lige nogle billeder af mine fund + alt det dejlige, nye stof jeg fik med mig hjem. Indtil da kan du nyde billeder fra dagen her
Resten af dagen stod på middag med gode naboer og fodbold i sofaen... Nu er jeg bare så hammertræt at jeg må til køjs!

6 kommentarer:

 1. Tusind tak for idag, det var hyggeligt at møde dig! Du skriver i spalten til højre at Kolorista er den, du drømmer om at blive som stor. Jeg synes nu at det svarer meget godt til mit indtryk af dig, og det er bestemt positivt ment :o)

  SvarSlet
 2. Dejligt, at I har haft en god dag. Det må være ret sjovt at møde "de andre" i det virkelige liv;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder sandelig hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Ida: TAK skal du ha ;-) Det var også rigtig hyggeligt at møde dig. Sjovt at det viste sig at vi var sådan en samling lærer-damer... Pudsigt, ik?
  Linnea: ja det er rigtig, rigtig sjovt at mødes i virkeligheden. Det var mit første blog-træf - men bestemt ikke det sidste!
  Eva: det var skam osse hyggeligt!

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth

  Det var ret pudsigt helt tilfældigt at være samlet en masse lærer-damer. Var det fordi lærere har så god tid... eller fordi vi er et kreativt folkefærd ;) ? Jeg stemmer på det sidste.

  Tak for sidst. Det var rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth!

  Tak for i lørdags og tak for den fine gave! Det var super hyggeligt og dagen gik alt for hurtigt

  Kh Kristin

  SvarSlet