søndag den 27. marts 2011

Fund fra blogtræffet hos Kristin


Loppestedet som Kristin havde fundet til vores blogtræf i Randers i går var et FORMIDABELT sted. Skønne sager, kæmpe-kæmpe udvalg og MEGET rimelige priser. Jeg begrænsede mig faktisk lidt - og brugte kun den ringe sum af 60 kroner. Jammenalså! Det er jo ingenting...
Margretheskålen har den skønneste dueblå farve - og så lærte jeg af Ida, at der er forskel på dem - Ida fandt en endnu ældre model med det originale mærke i bunden og uden gummiring. Skønt at blive klogere!
Nederst til venstre er det de fineste krustade-jern. Sådan nogen har jeg været på udkig efter siden jeg fik krustader på et middelaldermarked i efteråret. Krustader er dybstegte kager af samme art dej som man laver vafler o.lign. af - krustadejernet dyppes i dejen og derefter i kogende fedt. Ikke nogen lille kalorie-let sag, men himmelsk skøn! Og se lige den fine blomst og stjerne. Lykkelig er jeg...
Stoffet er alle bytte-stykker fra efter-loppe-hyggen hos Kristin. Jeg ser allerede skønne "tørglæder" og sengetæpper for mig.

6 kommentarer:

 1. Skønne sager !
  Tænker om man kunne bruge de der jern, som en slags stempel, når man bagte brød....
  Det må prøves ! Jeg må finde et sådan krustade jern :-)

  SvarSlet
 2. Jeg så godt, at du købte de jern, men jeg anede ikke, hvad de skulle bruges til. Nu blev jeg klogere - Tak! De skal helt sikkert smages engang.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare ud som om det har været alle tiders blog træf...ÆV ÆV ÆV hvor var det træls at jeg ikke kunne være med alligevel! Håber vi mødes en anden gang:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Skønne sgaer Lisbeth og tak for bytterier:-)

  kh Kristin

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige ting! Og det bedste er at du virker super glad for dem :)

  Jeg ville godt nok gerne have været med :)

  SvarSlet
 6. Jeg er jo totalt misundelige på jeres loppetur. Sikke fantastiske ting I alle har fundet. Der gad jeg helt sikkert godt et smut forbi en dag.
  Kh Vibeke

  SvarSlet