lørdag den 10. juli 2010

gaveskab

Jeg er blevet en kvinde med et gaveskab. Det er sket sådan gradvist over tid og er slet ikke fuldt udbygget... Men det kommer, ka jeg mærke! Jeg husker stadig min mors gaveskab (eller skuffe var det vist) da jeg var barn. Det var en skatkiste af smågaver, der ku hives frem i en snæver vending: børnefødselsdag, værtinde-gave, spontant visit eller lign. Jeg ved ikke om hun nogensinde kom i bund, og hun har det sikkert endnu. Det er osse en måde at være samler på!
Jeg har et par veninder (De gamle mødre) der har udtrykt beundring for mit gaveskab - at det sådan lissom er lidt overskudsagtigt at ha sådan et... Men shhhyyyy - hemmeligheden er, at det er fordi jeg ikke ka gå forbi smukke ting uden at købe dem (hvis de er billige, altså!) Og at jeg engang imellem må runde denne netshop og bare hyggeshoppe lidt. Så lige nu ligger der i mit gaveskab dette:
* Fine plastikskåle i gul, grøn og turkis (fra Rice)

* Melamin-spatelbilledet er lånt her: http://www.nordhjem.dk

* Bogen Barndommens Have af Signe Venneberg købt i Kvickly til en flad 10´er - det er jo et røverkøb!!!
billedet er lånt her: http://plantarum.dk/images/ISBN9788741302362.jpg

* Strandlegetøj - osse fra Rice

* Fine retro-smørebrætter i mint laminat fra den lokale genbrugs

I dag skal Mikkel til fødselsdag hos en klassekammerat - og gaven er naturligvis osse fra mors gaveskab. To af Dennis Jürgensens meget morsomme bøger i serien om Dracula, Varulven Eddie, mumien Mummy og alle de andre sjove monstre. Mikkel elsker de bøger (lissom jeg gjorde da jeg var barn) og vi håber at Nicklas osse kommer til at syns de er sjove.
Alt i alt er jeg velassorteret - så hvis du inviterer på kaffe, kommer jeg med en gave fra gaveskabet.

2 kommentarer:

  1. Jeg ville godt nok ønske jeg var på gave med dig;-) Faktisk har jeg også selv en gave-skuffe, men dit indlæg minder mig om, at jeg godt kunne udbygge det. Finde et sted med mere plads og gøre det lidt mere lækkert at fylde ting i.

    SvarSlet
  2. Er også vokset op i hjem med gaveskab, men har ind til videre ikke adopteret ideen, men håber da det kommer med tiden (:

    - Kit

    SvarSlet