torsdag den 29. juli 2010

Berlin i mit hjerte #1


Efter 3 skønne døgn i Berlin er familien nu hjemme igen... Den by ku jeg SÅ MEGET bo i, hvis ikke jeg liiiiige sku konferere en evt. flytning m. mand og børn. Berlin og jeg er "like this" - vi passer som fod i hose og hånd i handske og Chaneltaske på Helle Thorning... Det er et "match made in heaven", og denne lille tur m. familien bekræftede det bare. At føle sig så hjemme i en fremmed by har jeg aldrig prøvet før, og det føles på en gang fantastisk og en lille smule bedrøveligt - for jeg kommer jo altså aldrig til at bosætte mig der (selvom jeg godt ved man aldrig skal sige aldrig...) - der er lissom for mange ting der gør at det bare ikke kan hænge sammen... F.eks.: 1) Før omtalte mand og børn, 2) mit VIRKELIGT ringe skoletysk, 3) økonomi - hvad er det nu liiiige man skal ernære sig ved i en storby hvor arbejdsløsheden ligger omkring de 16%??? - listen er lang!
Vi boede i en skøn lejlighed i Prentzlauer Berg (eller Prins Laurbær som ungerne kalder det) - perfekt beliggenhed tæt på skønne små shops og caféer og hyggelige gader... jeg tænker at reklamere lidt for forskellige hyggelige shoppe-og-spise-og- udflugtsmuligheder her på bloggen over den nærmeste tid... Indtil da: Ich bin immer ein BerlinerPfannkuchen (se selv: VIRKELIGT ringe skoletysk!)

3 kommentarer:

 1. Drømme har man jo lov at ha´ .....

  SvarSlet
 2. Forstår hvad du mener...her drømmer jeg bare om, at kunne besøge byen mindst en gang om året men meget gerne mere, hvis økonomien er til det:-) Glæder mig til at læse dine anbefalinger.

  SvarSlet
 3. Ich bin auch ein Berliner... Hvis vi bliver trætte af mand og børn kan vi finde en lejlighed sammen dernede!
  Billedet i øverste venstre hjørne ligner byggelegepladsen i Kolvitz Strasse, hvor man også kan købe pandekager og klappe kaniner. Så fint sted.
  Glæder mig til flere Berliner-indlæg.
  Kh. Malene

  SvarSlet