lørdag den 27. marts 2010

soulsearching

Inde i mig sidder en væmmelig, ærgerlig, tarvelig lille én... og nu hvor mit job (måske) er i fare (se foregående indlæg) kommer den frem m. sit ækle lille ansigt. Den hvisker mig i øret - trælse små ord som :"Hvem siger det ikke er dig der ryger ud? Hvad kan DU egentlig, som de andre ikke kan? Du skal ikke tro du er noget - eller at dine chefer overhovedet kan li dig!"
- Men hvad værre er: den siger osse grimme, ukollegiale ting som: "Der er i hvert fald NOGEN der burde ryge FØR dig - og hvis de ikke gør er det dybt urimeligt. Måske skal du til at smede rænker og lægge fælder og lave alliancer..."
Æuv - jeg er så træt af den stemme, men samtidig er den osse en kærlig reminder: Nu må du lige se at få dine idealer og værdier i orden, unge dame. Hold op med at slå dig selv i hovedet - men husk osse lige at: "Du skal handle således, at princippet for din handling til enhver tid kan ophøjes til universel lov..." som den gamle filosof cirka siger (min filosifinørdede kollega Anders kan sikkert rette til :-))
Og nu skal jeg til at lægge tankerne til ro, så jeg kan holde ferie m. min familie uden at være halvt hjemme og halvt på job!

2 kommentarer:

 1. Hej :-)

  Jeg tror, at mange af os kan nikke genkendende til den dér devaluerende stemme. Jeg kan i hvert fald ;-)

  Og mon ikke, at det er temmelig naturligt at den dukker op i en situation som din. Og der er det vigtigt at huske på, at du ikke ER dit arbejde....det er ikke din identitet. Du er så mange andre ting også.

  Mht. at ønske at det er kollegaerne der ryger istedet: JA selvfølgelig! Det kaldes overlevelses-instinkt ;-)

  Håber du får en ferie uden al for mange spekulationer.

  K.H June

  SvarSlet
 2. Heysa Lisbeth!

  Du skal være meget velkommen til at være med.
  Jeg er ved at have samlet 3-5 stykker, som kunne have lyst til at prøv materialet.
  Men jeg kan forstå, at du kommer fra Grenå....hmmmm..... jeg bor jo på Sjælland????
  Stadig interesseret?
  (Indtil videre har jeg en fra Esbjerg, så måske kunne i mødes og følges?)
  Hvis! Er der så datoer, der kunne passe dig bedst?
  Og har du nogen ideer om, hvilke ring/ringe du kunne tænke dig at lave (det i forhold til de materialer jeg skal ahve hjemme og hvilke pris du ca. skal regne med )

  Håber det er noget. Det kunne være hyggeligt at se dig.

  Kh
  kristine

  SvarSlet