torsdag den 4. marts 2010

skønne sager...

Midt i alt mit arbejde, som lige for tiden fylder mange af døgnets timer, strømmer der pakker ind i min postkasse... da kameraet jo er gået heden (billederne den anden dag var taget med et kamera på jobbet) kan jeg ikke vise frem - selvom det er øjenguf i dén grad!
Jeg har modtaget skønne, skønne stoffer fra Rikke W og Gry og Puk i spændende changeaways... Og min hjerne er i tilgift blevet helt anderledes tunet når jeg går i "mine" genbrugser... nu tænker jeg ikke længere kun "hvad kan jeg bruge" - men osse "hvad kunne nogen måske være interesserede i i en byttehandel"!
Så har jeg osse vundet en give-away hos Karina. Fine, fine hårspænder og øreringe med små stof-betrukne knapper på. Og som ekstra-gave en fin ring.
Jeg kan godt mærke at det hæmmer mig i mit bloggeri at kameraet er gået i udu. Jeg finder selv stor inspiration i at se de skønne sager I laver - og vil gerne vise hvad jeg nørkler med. På den anden side falder jeg jo osse tit over indlæg hvor ordene har pladsen. Særligt de dybe, personlige indlæg om liv, død, kærlighed og menneskelige dilemmaer sætter tanker i gang hos mig. Det er ikke altid jeg kan finde ord til kommentarer til jer på disse meget gribende indlæg - men det betyder noget for mig at læse med. Mange af jer her på bloggen føler jeg mig tæt på på trods af afstand i km og livsår eller livsbetingelser - og jeg er dybt taknemmelig for at jeg gik i gang med at blogge, og dermed har fået spændende inputs til mine tanker om MIT EGET liv. Jeg blogger ikke for penge, prestige eller promotion, men dog alligevel altid med tanken om respons og feedback i baghovedet. Min blog er ikke færdiglayoutet, tjekket og helstøbt - men den er et ærligt, farverigt billede af mit liv. Og så alligevel ikke kun ærligt: jeg bruger måske osse bloggen til at leve min ideal-personlighed ud. Ikke en Perfektionista, men netop en Kolorista - farverig, erklæret kaotisk og livsglad. Men der er selvfølgelig osse en anden side af den person - mere nuanceret og mindre farverig. Det er hende, der ofte falder i søvn på sofaen kl. 21.30 til noget virkelig dårligt fjernsyn. Hende der skændes med manden over småting - og er for træt til sex og kæresteri, selvom hun jævnligt efterspørger begge dele bebrejdende fra ham. Hende der gir den max gas på arbejdet - men ikke kan sparke sig selv afsted på tiltrængt løbetur. Hende, som nogen gange kigger på bloggen i stedet for på sine børn. Kort sagt - et menneske, med et kaotisk, varieret kvindeliv på godt og ondt. Min hensigt er selvfølgelig at bloggen ikke kun skal vise det spraglede og sprudlende, men osse det andet. Det kræver bare lige lidt mere mod at sætte ord på...

2 kommentarer:

  1. Hvor var det et dejligt, ærligt og inspirerende indlæg. Tak for det! Kh. Julia

    SvarSlet