søndag den 21. marts 2010

Damehygge

I går havde jeg inviteret alle de skønne damer fra mit arbejde til nørkledag - og sikke en dag! I løbet af ingen tid gik snakken lystigt, og i løbet af lidt længere tid (vi skulle liiiige ha lidt kaffe/te og lækre lagkager indenbords først) gik nørkleriet mindst ligeså lystigt. De fleste lavede flotte armbånd i cykelsslanger, en syede dukke, en anden knyttede, en strikkede sokker - jeg flettede en nøglesnor i stofrester (nu kan jeg bare ikke lige finde den - måske røg den ud i oprydningen?) og tussede rundt og lavede kaffe, gjorde aftensmad klar etc. De første kom kl. 14 og de sidste gik hjem lidt i 1 - og så strøg mor tornado her ellers lige køkkenet igennem, så der var rart&rent&ryddeligt da jeg stod op i morges. Mand og børn? De hyggede sig hele dagen hos farmor - i fred og ro for damerier! Nu vil jeg tage hul på mit påske-glæde-gave-projekt - så det kan ryge i posten en af dagene.

3 kommentarer:

 1. Lisbeth

  Dejligt at I havde en fantastisk dag og aften ja oven i købet nat... Når quinder samles.....
  Jeg har faktisk planer om samme initiativ.. så jeg sætter min lid til samme hygge...

  En skam med dit kamera som driller..

  Lone

  SvarSlet
 2. Det lyder som en helt perfekt dag - jeg havde faktisk også kollegaer på besøg til at filte i går - dejligt at være sammen på en anden måde end kun arbejde :)

  SvarSlet
 3. Det lyder vel nok som en hyggelig dag, god ide at være sammen om andet end "bare" snak, det er jo også skønt, men begge ting på en gang det er jo fantastisk

  SvarSlet