mandag den 15. marts 2010

mooner du nogensinde?

Ja, jeg ved det er et både aparte og personligt spørgsmål - men med udgangspunkt i min dejlige weekend med to skønne veninder, har jeg lyst til at undersøge om der findes flere kvinder rundt om i landet der også smider bukserne...
Hmmm, forklaring må vist hellere følge straks!
Vi - de tre Gamle Mødre tilbage fra Mikkels mødregruppe - mødtes i Odense på banegården lørdag formiddag - og jeg tror ikke jeg har grinet så meget og så dybt siden vi sidst var på tøsetur. Det kommer simpelthen nærmest boblende i samme øjeblik vi ser hinanden. Og sådan fortsatte det weekenden igennem, mens vi shoppede, spiste og hyggede - og vendte hele verdenssituationen inkl. mænd og børn. På et tidspunkt faldt snakken på ritualer - særligt i forbindelse med "afleverings-situationen" i børnehaven - og her er Manden og jeg nogen af dem der vinker, fingerkysser etc. efter nøje udviklet skabelon hver dag når Kaya afleveres... hvordan vi kom ind på at vi måske burde overveje at tilføre mooning som fast indslag i ritualet kan jeg ikke huske... men mooning blev lissom et gennemgående tema i vores jokerier resten af weekenden.
Summa Summarum: på vej hjem i toget modtog jeg to smukke MMS´er med damernes bare numser :-) Hold kæft jeg grinede! Så nu er det jeg tænker: er jeg den eneste kvinde der er så heldig at ha to skønne, skøre veninder som ikke er bange for at rumme mange facetter: at være både tjekkede, smukke, supermødre (på godt og ondt, med både over-og underskud på energikontoen), dygtige, velkvalificerede - og prutte i fuld offentlighed (uden lyd på, naturligvis), moone til mobilen på vej hjem i toget - eller er i andre lisså velsignede med gode venskaber?
PS - jeg blev naturligvis nødt til at sende et lignende foto retur!

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha, hold op hvor er det et herligt indlæg Lisbeth, du har bare sådan en dejlig måde at skrive på - sidder her og klukker for mig selv:-)
  Jeg må indrømme at jeg ikke er en mooner - jeg syns næsten ikke jeg vil være bekendt overfor verden og mine medmennesker at vise bagperronnen i fuld offentlighed:-) Men underholdende er det da....Jeg har en skøn flok veninder og vi har lavet vores egen lille klub som vi kalder "De Sarte Søers Klub" - i daglig tale DSSK...og vi har stort set heller ingen grænser når vi er sammen, hold op manner hvor kan vi være grove...også mere grove end vores mænd! Men vi hygger og skriger af grin når vi har tøse weekend..jeg har en teori om at alle kvinder har et alter-ego inde i maven som er en totalt ucharmerende mand, som hedder Leif eller Bruno..han er håndværker, drikker bajere, skider og bøvser og klør sig i skridtet i offentlighed! Sådan er vi tøser også når vi er sammen...andre der har en alter-ego mand i maven??? :-)

  SvarSlet
 2. Åååh Lisbeth, hvor gad jeg godt være en flue på væggen når du er sammen med veninderne! ;-) Det lyder helt igennem som go´ værkstedshumor, og et sted hvor man kan være SIG SELV. Dét er en gave :-)

  Og Malumsen: JA! Det er nemlig sådan det er! Tror bare min Alter-ego mand hedder Jørgen... ;-)

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth.

  Det lyder som om din weekend har været god!
  Jeg kan virkelig se det sjove i at moone foran vinkevinduet i børnehaven om morgenen. De kloge siger jo, at vi skal bryde vores vaner og det ville da være en god og aldeles sjov måde at gøre det på!

  Jeg er også velsignet med en håndfuld veninder, som man kan gå over stregen sammen med. Det er skønt og efter sådan en weekend er man tanket op til mange kedelige hverdage!

  Kh. Malene

  SvarSlet