søndag den 4. december 2011

En mere afdæmpet Kolorista?!?

Jeg prøver et nyt layout af på bloggen - og har brug for feedback fra de af jer som har lidt tid og overskud plus en holdning til den slags... Jeg vil gerne ha en mere rolig zen-agtig blog (altså på layout-siden - men måske også på stemningssiden - hvem ved?). Et sted hvor øjet kan hvile lidt... Men virker det?
Og hvad med headeren? Er Kolorista for lidt - i forhold til den "gamle" titel - Koloristas Kulørte Hurlumhejhus?
Jeg prøver nemlig det nye af også for at prøve en ny (side af) "mig" af... en mere rolig og ikke så her-kommer-jeg-agtig "mig". En enklere "mig". En post-stress-nu-skærer-vi-lige-ind-til-benet "mig"... Men ét er hvad jeg gerne vil signalere, noget andet er hvad der når igennem til dig, der kigger med. Så: virker det???
Rigtig glædelig 2. søndag i advent - og husk at du sagtens kan nå at deltage i min 2. advents-giveaway lige HER

8 kommentarer:

 1. Jeg syntes din nye header er rigtig fin, og navnet er også fint. Jeg kalder dig alligevel altid for Kolorista i omtale ;) Baggrunden syntes jeg dog ikke rigtigt passer ind...

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth
  Det nye navn er rigtig fint. Mere ligetil og enkelt.
  Udseendet supplerer det godt. Jeg synes rigtig godt om headeren, og synes farevalget i baggrunden er super. Måske mønsteret er lidt forvirrende for øjnene.
  Det er dejligt at læse, at du er ved at være oven på igen.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne, Julia og Malene - jeg er helle rikke helt selv heeeeelt solgt til baggrunden, men døjer med at finde en bedre - så indtil videre holder jeg nok v. denne. Dejligt I tog jer tid til feedback! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth
  Kan rigtig godt lide Kolorista- som Julie skriver kalder jeg dig også det i omtale :) Smukt og enkelt. Jeg kan rigtig godt lide din header den er super elegant - giver dog Malene ret i at det grønne møster, skal ændres - selve farvevalget er fint ...men ikke mønstret.
  Sender dig et kæmpe knus fra dit barndomsland

  SvarSlet
 5. Jeg synes bestemt den er roligere. Og Kolorista er fint i sig selv - hun behøver ikke noget hurlumhej-hus... Jeg tror det bliver godt - både for dig og bloggen!

  SvarSlet
 6. Det er lidt sjovt at vores indtryk er lidt de samme.. Før jeg læste ovenstående tænkte jeg netop at baggrunden var stressende for mig.. Det giver ikke den ro, som du måske gerne vil ha...

  Hedderen er go i forholdt til at skrue ned for navnet. Kolorista er nok, mere end nok.. Jeg vil foreslå navnet større og tydeligere.. smags sag...

  Håber stres er ved at være en by i Rusland..
  Lone

  SvarSlet
 7. Nu er jeg tilfreds.. Håber også du er....;o)

  Den er rigtig flot, men husk nu, uanset hvor meget vi andre kan li den, skal det først og fremmest være DIG.. Er det det, kan det ikke bliver bedre...

  Lone

  SvarSlet
 8. Kære Kolorista :-)
  Navnet er jo lige som det skal være! Og ja, i mit hoved har din blog heddet sådan altid. Det er også lidt langt at sige "Koloristas kulørte hurlumhejhus", og meget lettere og simplere at sige "Kolorista".
  Jeg synes, dit nye look er lige i øjet! Jeg synes også godt om baggrunden, også selvom den ikke er helt ensfarvet og rolig. Jeg synes farverne er smukke, og mønsteret er en god zentangle ;-)
  Virkelig dejligt, at du er kommet til post-stress fasen! Det glæder mig virkelig!!! Bare det at kunne sige til sig selv, at man er ved at bevæge sig videre, er jo et stort skridt i den gode retning.
  Du skrev på Søhesten, at det der Mindfulness bliver ved med at dukke op hos dig, og det kan jeg da godt forstå :-) Jeg er i hvert fald glad for at have stiftet bekendtskab med det, for det er pisse dejligt, skidepisse udfordrende og meget lærerigt! Det er dog ikke nødvendigvis billigt at deltage i sådan et kursus, skal du vide, men man får altså også noget for moneterne :-)
  Og så æææælsker jeg dine smukke huer!
  VH Trine

  SvarSlet