tirsdag den 24. maj 2011

Lilla er stadig farve-favoritten!!!

Kender du det, at man går i gang med et projekt - og så blir det kun halvfærdigt? Nej, selvfølgelig gør du ikke det, for det er jo bare MIG der er et snøbel :-)
Men disse skønne stole har nu været lilla i en go´ måneds tid - men haft det "skønneste" firser-mønstrede beige betræk... Ikke så læks, vel? Så i går tog en eller anden ved mig, og så fik de fint og mere passende betræk på - måske er der nogen der kan genkende det ene mønster???
I dag står den på friformiddag (altså det vil sige, jeg skal gøre badeværelser rene - så det føles ikke så frit) med hjemmebag og kaffebesøg af min svigerinde (når badeværelserne er gjort rene, altså - man må yde før man kan o.s.v... bla-bla-bla) og så skal jeg til MED-møde på mit job i eftermiddag. Det er den slags arbejde jeg glæder mig til, for i dag skal vi snakke næste skoleår, struktur, økonomi og visioner... Og vi er kendt for at arbejde efter målsætningen Best Practice, så vi gør ALDRIG som vi "plejer", men altid noget der er bedre! Passer mig SÅ godt at være et sted, hvor vi aldrig hviler på laurbærrene (det er der nu i øvrigt heller aldrig rigtig tid til...)

* P.S.: Hov-hov - var der nogen der kom til at hviske at der stadig er to stole der ikke er blevet malet? OG et spisebord??? Ti stille!!!

5 kommentarer:

 1. Manner, de er blevet fede!! Jeg har også fire stole der tigger og tigger om at få noget nyt stof. Mon ikke jeg skulle gøre noget ved det? Fed lilla farve!!

  SvarSlet
 2. Tak, Trine - genkender du stoffet på den ene :-) Det er fra blogtræffet hos Kristin og jeg mener det kommer fra dig, ik? Den lilla farve er noget hjemme-bland - jeg havde en der var alt for mørk og så fyrede jeg hvid i til den passede mig...

  SvarSlet
 3. Eeeej Lisbeth, hvor er de blevet FLOTTE!!! Helt vild, uha dem gad jeg godt have omkring mit spisebord da!

  Åh kender alt for godt det der med at yde før man kan nyde...men det har jeg glemt alt om i dag, for her sidder jeg med min kaffe og blogger, Victor sover i vognen og hele huset ligner et bombet lokum...men jeg er da lige glad, jeg lukker bare døren til kontoret og så HYGGER jeg...for det har jeg fortjent i dag...syns jeg selv:-)

  Ha en rigtig dejlig dag.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. De er blevet så fine. Jeg kan godt li at træet har samme farve og forskellige sæder. Ro på, selv om der er gang i den, hvis du forstår. I like!

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth
  Hvor er dine stole bare blevet flotte - Så lækker en farve og fede stoffer - Wauw altså!!!
  Bare rolig, du er bestemt ikke den eneste som har halvfærdige projekter stående ;)
  Kh Tina

  SvarSlet