torsdag den 12. maj 2011

gang i alt muligt - men uden nævneværdig billeddokumentation!

For tiden sker der alle mulige ting i mit liv - og bloggen emmer jo ikke ligefrem af det, vel? Jeg tror det er fordi jeg er så skidt til at huske at ta billeder af det! Men her er lidt af det jeg lusker med:
* Prøveforberedelse på jobbet (alligevel ikke værd at ta billeder af - mugne teenagere der bare ikke KAN forstå hvordan de skal lave deres disposition selvom læreren har forklaret det en BULLIARD gange er IKKE særlig fotogene!)
* Overtagelse af "verdens yndigste kolonihavehus" - fik jeg sagt der er en blå slagbænk? Som kan slåes ud? Så man evt. kan la et barn sove i den? lissom i Emil fra Lønneberg (med den forskel at det jo altså er Line der sover i slagbænken - med musene rendende på tværs af ansigtet. "Vi må ha katten i køkkenet i nat! Sådan en mus kan jo hurtigt gøre kål på vores brød og flæsk!" sagde far Anton. "Ja, og hvad med mig!" sagde Line...) Og så er der prikkede kaffekopper... og små dåser... og blomstrede gardiner... helt ærligt, det ville DU altså osse ha købt hvis det var dig!!!
* Smykkeværksted - jeg har simpelthen været ude og lave workshop for en gruppe skønne damer... Egentlig vidste jeg ikke rigtig at jeg var go til det dér med at lave smykker, men det er jeg åbenbart... Og det var hyggeligt, og de var MEGET begejstrede, så måske skal jeg lave mere af det. F.eks. ku man jo lave det som en aktivitet til en polterabend? Hyggeligt, ik? Alle veninderne inkl. bruden laver armbånd i skind, læder, perler, flet og lynlås (ja, når jeg får taget et billede ved lejlighed skal I se et FEDT armbånd jeg har lavet af en lynlås plus noget skind!!! er meget selvfed over det!)
* Sengetæppe til min svigerinde - nu SKAL det være færdigt, for datteren hendes skal konfirmeres næste fredag, og da har jeg lovet at ha det med... Nåja, du kan da godt lige få et billede af alle lapperne lagt op, så!
I dag skal jeg ud og købe bagside-stof plus pladevat - og så er der nok ingen vej uden om symaskinen længere!
* Jeg har købt en ismaskine - en Krups - i genbrugsen - til en 50´er. Og den virker fint! I går lavede jeg skøn rabarberis til mig og manden! Så nu skal jeg snart eksperimentere med mynteis (haven er fuld af en tre-fire forskellige slags), lakridsis (min personlige favorit-is i HELE verden - og når jeg håner mine børn for at de A-L-T-I-D skal ha chokolade og jordbær-is i deres bæger, håner de mig for at jeg A-L-T-I-D skal ha lakrids-is. PFFFFFTTT!!!!
Nå nu må jeg løbe - stof og stil i Tilst venter!

3 kommentarer:

 1. Det bliver da et super smukt sengetæppe :))

  Glæder mig til at se dit lynlås armbånd hehe.

  Fortsat god dag :)

  SvarSlet
 2. Skønt at være sådan et livsglad menneske, der bare må ha' fingrene i alt muligt, ikke? :-) Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor et fint tæppe - det bliver virkelig flot!!

  SvarSlet