Rabarbermuffins, ca. 18. stk.
3 æg (vores høns lægger XL-æg, så måske skal du nuppe et ekstra?) piskes luftigt med 100 g. flormelis og 1 spsk. vaniljesukker.
50 g. smør smeltes og vendes i æggene sammen med 1 dl. minimælk.
100 g fuldkornsspeltmel, 140 g sigtet speltmel og 2 tsk. bagepulver blandes, og vendes i æggene sammen med 5 dl. rabarber i små stykker og 1 dl. Kelloggs Special K. Bages ved 200 grader (vores varmluft virker ikke, men bruger du dét skal du nok sætte enten temperaturen eller bagetiden lidt ned) i ca. 20 min. Jeg bagte mine 23 min. for at få brun overflade, men bunden blev til gengæld lidt tør. Jeg sætter to muffinsforme inden i hinanden så de ikke splatter for meget - og sætter formene tæt i en metalform så de støtter hinanden - og fylder dem kun ca. 2/3 op.
God appetit! Man kan sagtens spise to i rap, er min erfaring!
Den oprindelige opskrift er fundet her, men er altså tunet noget...
MUMS- Har skrevet en kommentar til dit indlæg tidligere i dag
SvarSletUhmm lyder lækker.. må afprøves når jeg får fanget nogle rabarber
SvarSletHeidi: tak for den fine idé om navn til huset!
SvarSletKristin: jeg har haven smæk-fuld med rabarber, så de skal bare bruges til alt muligt her for tiden inden de går i stok...
Åh jeg havde også engang bedet fyldt...
SvarSlet... så skal du da bare ha en blok rabarber igen, Kristin - jeg syns hurtigt de kan fylde et bed, sådan nogen... og så gror der da ikke græs og mælkebøtter lige dér :-)
SvarSletDe ser da super lækre ud Lisbeth...måske man sku prøve - jeg har aldrig rigtig forstået det der med rabarber...så det var måske et forsøg værd:-)
SvarSletKh. Malene
Jeg må tiltuske mig en knold inde fra naboen. Tænk at kunne blive mælkebøtte/ukrudtfri bare et sted i haven:-)
SvarSlet