onsdag den 25. maj 2011

Grrrr - blogger, for helvede da osse!!!

SIG MIG LIGE ENGANG (og du behøver selvfølgelig ikke råbe lisså højt som mig) - HVAD SKER DER LIGE FOR BLOGGER I DISSE DAGE??? Jeg er inde i en blog-aktiv fase hvor jeg får læst en masse indlæg hos jer, og også skriver kommentarer - men når jeg vil lægge kommentaren ud er jeg "anonym", og når jeg så logger ind blir jeg smidt af igen. I går ville jeg f.eks. gerne skrive ovre hos Annchen, at jeg vidste PRÆCIS hvordan hun havde det når HUN ikke fik lov til at kommentere - MEN SÅ KU JEG IKKE LÆGGE EN KOMMENTAR!!! Grrrrr... så jeg håber da I sådan telepatisk kan mærke jeg er ude at lure i det små og stille hos jer :-)

9 kommentarer:

 1. Sikke noget MØGBÆ!!! Jeg har vist nok ikke problemer, men kan se at mange har. Tilgengæld var en hel masse af mine indlæg blevet spam'et med latterlige lowlife reklame-kommentarer! Prøv lige å la vær mæ at drill', blogger!

  SvarSlet
 2. Det er så meget røv. Har også lige haft 24 timer i hell. Lad os krydse fingre for at blogger snart er rask, for good. Nu gider vi ikke mere fis.

  SvarSlet
 3. Et råd som måske virker: Fraklik den lille boks med "husk mig" eller "forbliv logget ind" - kan ikke lige huske hvad den hedder. Men når det er gjort, forsvinder problemet.

  SvarSlet
 4. HØRT!!! men så prøvede jeg som Linnea skrev og tra da... her er jeg igen:- og tak fordi du har linket til min give away :)

  SvarSlet
 5. Gaaaaab! Jeg havde også store problemer i går. Dødhamrende irriterende! Grr....

  SvarSlet
 6. Jeg vil prøve at fraklikke boksen, og så får vi at se, om I kan se denne kommentar!

  Jeg har haft problemet i snart en uge nu :S :S

  SvarSlet
 7. YESSSS! Jeg takker Linnea mange gange! Og Jeg takker Kolorista for dette indlæg!!! :D :D

  SvarSlet
 8. Jeg har også kæmpet med at få lov at kommentere, og er derfor helt i tvivl om jeg endte med at få skrevet til dig, at du selvfølgelig må bruge min ord om lykkearmbåndet? :-) KH Charlotte

  SvarSlet