søndag den 10. januar 2010

oprydning, oprydning, oprydning...

Okay, bare lige en refleksion:
Er jeg den ENESTE, der synes at weekender går op i oprydning, indkøb, rengøring og lignende dødkedelige aktiviteter??? Selvfølgelig ikke kun det, men det fylder altså meget i hvert fald i vores familie, og det er ikke fordi vi har skyhøj rengøringsstandard - bestemt ikke :-)
Nå... måske er det også fordi vi er i en konstant ombygningsfase for tiden (=på 2. år!!!)... så ting skifter plads og bliver hurtigere støvede fordi der altid liiiige bliver fuget/spartlet/slebet/savet/malet et eller andet sted i huset...Og så er vores børn heller ikke de bedste til selv at lægge sutskoene på plads og ta nattøjet op fra gulvet når "man" har kylet det i en bunke efter at ha skiftet...
Lyder jeg som forkælet mor der ikke gider almindelig oprydning? ja, måske... men jeg gider altså bare ikke :-) Så i dag gør jeg kun det oprydning jeg gider (og så plejer det faktisk at blive til en del alligevel...) Go søndag derude i blogland... jeg skal vist også i gang med at hækle nogle svampe til Malene - det gider jeg nemlig godt!

3 kommentarer:

 1. He he, om jeg ikke kender til den slags weekender, hvor oprydning, rengøring, renovering og omorganisering pludselig har taget al tiden... heldigvis kan den slags jo også være ganske hyggeligt... i små doser i al fald ;-)

  God søndag!

  SvarSlet
 2. jo, da.. du er den eneste i verden som har det sådan :D hahahha .
  Må jo nok indrømme at du er, som alle andre, da jeg lever i en familie, som ikke er velsignet med børn, så er det nok, det hækletøjet, jeg bedst kan genkende mig selv. Masser af praktiske opgaver som venter og kalder i høje toner, og så har jeg allermest lyst til blot at hækle, eller lave noget helt andet, bare det er kreativt..
  Så med min velsigenleser.. ahahh så gør du det, min pige..

  Lone..
  ps. har en Give a way.. på min blog..
  tjek ud og det er noget som kan friste dig..
  Glæder mig i øvrigt til at se dit plastikprojekt..

  ilonesfodspor.blogspot.com

  LOne

  SvarSlet
 3. Og du kan tro jeg glæder mig til dine hæklerier!

  SvarSlet