søndag den 24. januar 2010

Forår i min vindueskarm


... men vinter udenfor. Utallige stiklinger fra bl.a. min skønne, kæmpestore citrongeranium, som et af katte-kræene væltede&knækkede forleden, skal forskønne foråret med velduft... når det altså engang opper sig og dukker op! Om godt en måned er det marts - mon den grågrumsede, smat-trælse, koldvådnassede sne-dyne letter tidsnok? Jeg elsker sne - men kun den nyfaldne jomfruelige af slagsen. Den anden er mest til besvær, syns jeg.
Weekenden går med "projekt køkken" - det går roligt men sikkert fremad. Jeg prøver at få syet betræk til sofapuderne midt i bloggeri, madlavning, rengøring og tøjvask + børnepasning. Godt man har fri om mandagen :-)

1 kommentar:

  1. Held og lykke med søndagsprojekterne, og køkkenet. Smart at lave stiklinger, det nåede jeg ikke. Tror den frygtelige varme i stuen har taget livet af min plante.. og jeg elsker den.. både duften og den smukke grønne farve.. Håber at finde nogle nye på Hjallerup marked.. Der fik jeg de første..
    Et nysgerrigt spørgsmål, jeg arbejder nemlig i DUS, (SFO) så jeg er meget spændt på hvordan det går med dine svømmedyr og det plastik projekt som du satte igang på dit arbejde.. Håber det er gået godt...
    For nyeligt har jeg sat et 70ér projekt igang. Det er helt fantastisk. Måske en inspiration. Husker du de billeder man havde i 70érne. De var lavet på en plade, smø hamret i og sytråd kørt rundt i de mest sirlige mønstre. Dem har jeg drenge i 3.kl. som lige har lavet nogle af.. Til stor udfording men også til stor fornøjelse..

    Lone

    SvarSlet