mandag den 25. januar 2010

Fesent???


Syede nye sofapude-betræk i går - på HandyMandens opfordring! "Kan du da for H...... ikke sy nogen betræk der PASSER i størrelsen til vores puder i stedet for alle de dér hovedpudebetræk som SLASKER rundt???" Nåja, det ku være formuleret pænere - men han har jo ret: alle mine elskede retro-betræk m. 70´blomster eller mellemværk og så videre ER bare for store til puderne. Så jeg føjede ham (og han var HELT ligeglad m. farven - sagde han...) - men måske er de liiiiige lidt fesne i det??? Hvad synes I? De er syet af tre stofrester fra gemmerne - et hvidt bæk-og-bølge m. røde hjerter (gammelt babydyne-betræk fra Kayas unge dage), et små-ternet a la italiener-dug og så noget lidt Tricia Guild-agtigt noget m. paisley-pink-lysgrønt mønster - og lidt bakkebånd og gamle broderier. Hmmmm - nu har de fået plads i den sorte sofa - men måske rykker de senere op på 1.sals-briksen i mit syrum sammen med det skønne stribe-rosede tæppe fra Malenes Changeaway... Jeg syns faktisk de er pæne på den måske lidt for pæne måde???

7 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth

  Hold da op, der er du da lige gået tøseamok i rosa nuancer :))). Den gik ikke herhjemme hos mig. Min mand brokker sig vildt meget, hvis der sniger sig bare en lillebitte bid lyserødt ind i indretningen... Nå, men helt ærligt, så kan jeg rigtig godt li' dine tøsede puder. Især den bagerste og den i midten. Den længst til venstre i billedet kunne måske godt bruge en eller anden stor applikation af en slags... Måske i græsgrøn, æblegrøn eller turkis... Sådan for at bryde det "fesne" lidt... Orange kunne måske også være et bud...

  eller også kan du bare knuselske det totalt søde og pigede look ;))

  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Sikke nogle fine puder, du har syet og tak for din kommentar vedrørende min pude som drillede ret meget, det var netop det sidste hjørne, som voldte mig mest besvær. Er helt vild med den midterste pude, er det ikke dit fine bakkebånd du har brugt der? Hvis du synes dine puder er for pæne, kunne du tilsætte nogle gule eller grønne farver, så de blev rigtig forårsagtige. De kunne pyntes med nogle fine bånd evt. zig-zagbånd eller du kunne qulite dem i hånden med op og ned sting.

  Mange hilsner
  Annelise

  SvarSlet
 3. Jeg er bare helt vild med dine puder , de er bestemt ikke fesne , men super romantiske :-)
  Okay jeg elsker også bare den stil og lyserødt ... men flotte er de .

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth.
  Jeg regner med du spørger fordi du gerne vil have et ærligt svar, så her kommer det:
  Jeg synes de er lidt fesne til den sorte sofa. Jeg ville synes meget bedre om dem i en hvid sofa el. lign. Hvid er briksen på første sal så vidt jeg husker.... De kunne helt klart også godt klare lidt sprælske farver, som de andre også har foreslået.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres ærlige og gode råd - jeg har netop købt nogle hæklede mellemlægsservietter som jeg liiiige cirkler lidt rundt om og overvejer om de skal sprælle på puderne her - som i øvrigt nok kommer op ovenpå, for de passer altså bedre til damehjørnet deroppe... Men hvad så med sofaen hernede... jeg må vist igang igen... Kh lisbeth

  SvarSlet
 6. Hejsa :)
  Rigtig fine puder! Gid det var mig der kunne sy... Det har jeg desværre aldrig rigtig mestret. Måske lidt mere spræl, kunne jeg også godt være tilhænger af! Sy nogle store knapper eller bånd på dem, så der er noget der bryder de pæne lyserøde flader lidt ;)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 7. Kan du ikke genbruge de der vintagepuder sammen med? altså, hvis du nu syr spejlkant på dem, så de bliver lidt mindre i det?

  Jeg kan rigtigrigtig godt lide din nye puder, men ja, jeg kan godt se, hvad du mener med at de er fesne. Med lidt kant er de fine(re)

  SvarSlet