tirsdag den 5. januar 2010

lykken er....... en kasse fyldt med brugte badedyr!


Fundet i genbrugs-containeren på forbrændingen - og PERFEKT til mit næste private & undervisningsmæssige projekt - nemlig at omdanne gammelt plastik/aviser/cykelslanger/og nu altså også badedyr - til hipt genbrug... Selv prøver jeg nu med en taske a la Octopus samt flettede armbånd og nøglekæder - og hvad mon eleverne kan få det til, når kassen ryger ind til dem i morgen??? Jeg glæder mig allerede til at vise billeder af kreationerne her på siden!

7 kommentarer:

 1. Hvor er du dog kreativ!
  Glæder mig til at se billeder når du bliver færdig!
  Forsat god dag til dig!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 2. ej hvor fedt..det glæder jeg mig til at se. når man tænker over det er der jo mange ting man kunne bruge de kære badedyr til.
  -Sara

  SvarSlet
 3. og hvor jeg dog glæder mig vanvittigt til at se resultatet når det er færdigt.. Du er kreativ.. Glæder mig til at få gode idéer..

  ilonesfodspor.blogspot.com

  kærlig hilsen

  LOne

  SvarSlet
 4. Tak for de søde kommentarer - billeder kommer snarest! Eleverne synes som udgangspunkt det var sjovest at puste dyrene op... men mon ikke de også kommer i gang med det kreative før eller siden??? Frivilligt eller med lærerens los i måsen som inspiration .-)

  SvarSlet
 5. Nej hvor sjovt, og dejligt du giver dig til kende. Har læst dine forældres julebrev til min mor...men vidste jo ikke lige du havde en blog.
  Kan se du blogger med nogle af de samme som mig. Så hyggeligt vi kan "mødes" her.

  Karen

  SvarSlet
 6. PS. Jeg husker dig jo udemærket, og mødte for øvrigt din mor til kunstmarked på Lindvedskolen i slutningen af oktober.
  Det er altså vildt hyggeligt du lige dukker op.

  SvarSlet
 7. jeg glæder mig helt vildt til at se billeder:)

  SvarSlet