onsdag den 26. oktober 2011

Afstressningsstrik #5

Indrømmet: jeg kan ikke længere huske i hvilken rækkefølge huerne er strøget over pindene, så måske er den her slet ikke nummer 5... Jeg kan heller ikke længere holde styr på hvor mange det efterhånden er blevet til. Men jeg håber det hjælper på stressen. Er nemlig sygemeldt en måned nu. For at få hovedet til at fungere igen. Og kroppen... Og for bare at kunne arbejde igen... Ak, man kan FANEME komme langt ud, før man opdager man er kommet FOR langt ud!
Så nu strikker jeg (lidt mere). Og går lange ture. Og ser yndlingsserier i fjernsynet (men ikke for mange - så begynder det nemlig at sitre i hjernen - og nyhedsudsendelser går SLET ikke - så kan jeg næsten tude af overload!) Det hjælper alt sammen...

P.S.: Det er stadig Smuksakken Sarah der står model - ammenalså, så kan man godt ønske man var 14 igen!

4 kommentarer:

 1. Det tager tid, at komme op til overfladen igen..
  Det er skræmmende, hvad vi byder os selv.
  Godt du nu passer på dig selv.
  Dine huer er bare så fantastiske .-)

  SvarSlet
 2. Jeg siger også - PUT DIG!! Hende din model er underskøn, og jeg kommer snart med andre opskrifter til dig, så du kan strikke andet end huer - som jeg tænker kan blive lidt ensformigt...men som måske netop derfor er afstressende?? Kærlige tanker!!

  SvarSlet
 3. Ej den ene er jo federe end den anden...er vild med de blå farver i den her. Når engang du har fået srikket for mange af dem, så har du dig en køber her:-)

  Pas godt på dig selv og varme tanker herfra:-)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer I tre - og Sanne: de ER da til salg - du siger bare til :0)
  Stine: glæder mig til nye opskrifter!

  SvarSlet