søndag den 13. februar 2011

et tørklæde for en brændeflækker...


Jow-jow, her i Jylland går vi ind for naturalieøkonomi! Så derfor har jeg nu lavet en byttehandel med en af mine kolleger: Jeg har syet et af mine tørklæder til hende, og til gengæld får jeg den praktisk taget nye brændeflækker som hun og manden alligevel ikke får brugt i deres sommerhus. Herligt. Idéen til striberne på tværs, lidt a la en halv log cabin, har jeg set et sted her i blogland. Jeg syns den er utrolig smuk og gir et helt nyt spræl, fordi striberne ses flere steder både på front og snipper - men jeg KAN simpelthen ikke huske hvem der havde lavet tørklæder med striber, og jeg har heller ikke siden kunnet finde bloggen igen blandt dem jeg læser med hos. Så hvis du sidder derude og tænker: det er da MIG der plejer at lave sådanne tørklæder - så må du endelig skrive, så linker jeg til dig.
Så i dag skal der udveksles brændeflækker og tørklæde og så skal der søndagshygges: vi skal køre en masse møg på lossen og i aften skal hele familien med drengen til fodboldstævne - det blir hyggeligt! Go søndag derude ;-)
p.s.: skønne, uretoucherede morgenbilleder, ik´?
UPDATE: Maria laver lignende tørklæder - kig ind hos hende, det er et inspirerende sansebombardement!

6 kommentarer:

 1. Kan vi bytte med en krammer? :)
  Lækkert tørklæde :)

  SvarSlet
 2. hahahah Onkel Anne er go... Jeg krammer også gerne... fnis..

  Hør nu her.. Nu skal der heller ikke gå panik i folk før lukketid.. Det der med at linke for alt i verden er også nogle gange ved at stresse mig.. Der er vist ikke nogen i blog land som har patent på dette mønster .. Det stammer jo fra gamle quilts gennem tiderne.. så rolig nu.. Det er så flot, det er dit og du har lavet det... Kram... nu har du fået den ;o)

  Lone

  SvarSlet
 3. Hmmm ... ærgrer mig over at det ikke lige var mig der lå inde med en brændeflækker som du ville bytte med det vidunderlige tørklæde! DAMN, det er lækkert!!
  Ha' en topdejlig søndag med masser af hygge!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 4. Jeg elsker den slags handler, især når det er med mine kreative veninder. Kunne du mon have set tørklædet hos mig? Jeg har sådan nogen i log cabin liggende under mit punkt "det laver jeg også". Jeg er helt sikkert ikke den første, der har tænkt tanken, så det kan også være 1000 andre steder :)
  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er I sjove, Lone og Anne :-) Brilleting: jeg er modtagelig for mange gode bytteforslag - du har ikke en røre-maskine (du ve sådan en der kan afløse mig når jeg rører rugbrød og måske osse kan lave en smoothie og en medisterpølse...)???
  Maria: jeg kiggede lige forbi dig - og måske er det dig jeg har set det hos? Ku godt nok ikke lige huske de tørklæder under "det laver jeg osse" men tænkte at du sikkert også har lavet andre - jeg ser noget for mig i nogen gule nuancer??? NU linker jeg i hvert fald til dig, for det har du under alle omstændigheder fortjent. Kram og go søndag til jer. KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Lisbeth, det kan måske også være hos Onkel Anne - hun har i hvert fald haft et billede af et af mine tørklæder i et af sine indlæg. Men som sagt, så er der nok mange andre, der har lavet sådan et også - det er jo en skøn teknik - og et meget skønt produkt hos dig også :)
  Du behøver slet ikke linke, jeg ville blot forsøge at deltage i "opklaringen".
  Du må også have en dejlig søndag!
  Kh. Maria

  SvarSlet