onsdag den 26. januar 2011

Hvordan siger man TAK - og nej tak på én gang? Uden at virke utaknemmelig???


Kære Maria-Dressed by Maniacs. Du har givet mig en smuk pris med en smuk begrundelse - men jeg bliver nødt til at sige TAK og NEJ TAK i samme åndedræt. Ikke fordi jeg ikke er taknemmelig - for DET er jeg. Men fordi jeg ikke kan opfylde awardens betingelser. Jeg blogger så ustabilt og skrantende for tiden, at jeg ikke kan skrive 8 ting om mig selv uden at gå i stå... Og jeg finder godt nok dagligt nye, spændende, inspirerende blogs - men jeg kan ikke huske hvem det er, fordi min hjerne har så travlt med at holde styr på mit liv uden for bloggen. Lige nu fylder livet meget - ikke på nogen dårlig måde, men bare på en måde som jeg ikke overkommer at omsætte til bloggeri. Så Maria: tak for awarden. Jeg påskønner den. Men jeg sender den kærligt tilbage så den kan cirkulere andre steder i blogland.

7 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth
  Selvom du ikke blogger så meget for tiden er du ofte i mine tanker :)
  Kæmpe knus Heidi

  SvarSlet
 2. Tak Heidi - jeg tænker osse meget på alle jer andre og syns stadig jeg lever med i jeres liv - selvom jeg er lidt usynlig p.t. Men det kommer til at ændre sig, er jeg sikker på! KH Lisbeth

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth!
  Godt at livet fylder meget, og energi bliver lagt der!
  Det er fornuft at holde blog pause en gang i mellem. Jeg gør det også i øjeblikket, er dog stadigvæk inde og "lurer" en gang imellem!
  Tænker tit på dig! Og glæder mig til de indlæg der vil komme på et tidspunkt!
  Kæmpe knus og tanker
  Heidi

  SvarSlet
 4. Så fik du sagt nej-tak uden, at virke utaknemmelig... Blogpauser må der til en gang i mellem, og det er da også helt i orden, at bare hænge lidt på, en gang i mellem!

  SvarSlet
 5. Kære Lisbeth
  Det er helt i orden at sige nej tak, især, når man gør det så fint som dig :)
  Kh. Maria

  SvarSlet
 6. Smukke Lisbeth,
  Livet fungerer bedst, når man kan finde ud af at sige nej.

  Smuk hilsen
  C

  Hjerte hjerte ;-)

  SvarSlet
 7. Tak alle I rare damer - fordi I hænger på, læser med på sporadiske indlæg og forstår mine kvaler ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet