søndag den 24. oktober 2010

Hjælp søges: spændende steder i Århus

På onsdag skal jeg med mine 10. klasser til Århus - og for en ekskøbenhavner, der ikke kender semi-hovedstaden særlig godt, er det en udfordring at gi de søde unge en fed oplevelse. Så kære århus-bloggere: hvad skal jeg vise dem? Vi skal på Aros og se lidt af hvert, men bagefter ku jeg tænke mig at ta dem på en lille byvandring, hvor de ku se lidt light-seværdigheder, små, skæve butikker, høre en god historie fra byens fortid eller lign. Bare lige en lille times tid, inden de bliver sluppet løs til en gang shopping. Gode råd efterspørges og modtages med kyshånd og tak!

tirsdag den 19. oktober 2010

jeg kan ikke blogge for tiden...

... fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive. Simple as that - og en del mere kompliceret. Jeg har masser af ord på hjernen, men ikke et eneste fornuftigt at nedfælde på det virtuelle pseudo-papir. Punktum...
Men jeg vil gerne... Og jeg kan stadig læse... Og i ny og næ formulere en fornuftig kommentar. Resten må komme når det kommer... håber nogen hænger på så længe... Når nu JEG er lidt ophængt med så meget andet...

lørdag den 9. oktober 2010

absolut ingenting!

På krea-fronten er der lukket lidt ned p.t. - altså, dvs at jeg lige har sendt et tørklæde afsted til min svigerinde - glemte dog i min distraktion at ta et billede før det røg ud af døren... og så arbejder jeg lidt på noget juleri i kolorista-kulører - mere om det på et senere tidspunkt...
ellers står der arbejde på kalenderen - faktisk tværet ud over snart ALLE døgnets timer... når jeg ikke er PÅ arbejde, TÆNKER jeg på arbejde eller DRØMMER om arbejde eller FORBEREDER mig til arbejde... Yaks! For at det ikke ska være løgn skal jeg arbejde hele eftermiddagen og aftenen i dag (det ER da lørdag, ik???) Skolen fylder 10 år, og det fejres med reception og festmiddag... Og det er da hyggeligt nok, men hvis du spør om jeg hellere ville være hjemme hos min familie end at stå og høre byens spidser indtage pindemadder og smalltalk - tja, det er vist ikke noget svært valg, vel???
En af mine gode kolleger er sygemeldt på 5. uge og vender først tilbage efter efterårsferien... I går var endnu en kollega fra teamet på kursus, 2 andre var osse syge, og en tredje var hjemme med velfortjent fridag (fleksjob)... Så fra mit team var vi 3 ud af 8 på arbejde i går... hvordan dækker man så 4 klasser, spør du måske??? Med lodder og trisser og ledelsens hjælp... Men det er faneme hårdt, for vi er jo i konstant underskud, osse os der ER på arbejde.
Klynk? NEJ! Men jeg glæder mig til det er ovre, så jeg kan begynde at GLÆDE mig til at komme på arbejde igen!!!

tirsdag den 5. oktober 2010

natteravnen...

... gi´r lyd! Jeg har været stille i en go uges tid her på bloggen (familie og kolleger har ikke fået fred for mig, dog ;-)) - det er fordi alting kører lidt stærkt, og både job og privatliv fylder.
På arbejdet kæmper vi p.t. med en kollektiv tristesse - vi skal her i tiden virkelig vise os omstillingsparate, i hvert fald hvis bare NOGEN af kommunens mange budget-problematikker og "kreative" løsningsforslag skal inkorporeres på vores gode skole (og det slipper vi nok ikke for). Jeg blir af og til mismodig over de politiske vindes hærgen, men håber det meste bare er en storm i et glas vand, og at vi snart kan få arbejdsro til at gøre det vi er bedst til.
Nå, men alle de forandringer der er skitseret sætter sig på natte søvnen - så efter en go ½ times venden-og-drejen-mig stod jeg op... og så at klokken var 4.25. Damn! Og jeg kan stadig ikke sove, selvom jeg har prøvet med te, blogsurfing og lidt let læsning... Kan ellers lige nå 3 kvarter inden vækkeuret ringer!