tirsdag den 19. oktober 2010

jeg kan ikke blogge for tiden...

... fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive. Simple as that - og en del mere kompliceret. Jeg har masser af ord på hjernen, men ikke et eneste fornuftigt at nedfælde på det virtuelle pseudo-papir. Punktum...
Men jeg vil gerne... Og jeg kan stadig læse... Og i ny og næ formulere en fornuftig kommentar. Resten må komme når det kommer... håber nogen hænger på så længe... Når nu JEG er lidt ophængt med så meget andet...

9 kommentarer:

 1. Hey fantastiske Lisbeth!
  Vi ses når du er tilbage - garanteret med massere af ord. Savner dem nu lidt, men er fuldt med på, at har man noget på hjerte så siger man det - har man ikke, så gør man ikke.
  Eller noget i den stil.
  Kram og hjerte hjerte :-)

  SvarSlet
 2. Glæder mig til du er tilbage for fuld kraft igen :-)

  SvarSlet
 3. Det er altid værd at vente på noget godt ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er helt ny her på din blog og har meldt mig som fast læser, uden at vide, at der vil være langt mellem indlægene. Jeg synes du har en skøn blog! Og jeg er bare nysgerrig efter mere. Og det kommer, er jeg sikker på. Føler meget med dig - er selv ræd for at få "skrivekrampe". De bedste hilsner og ønsker for en roligere hverdag,
  Tine

  SvarSlet
 5. Træk vejret helt ned i maven, og plej dig selv,- når du ikke er optaget af arbejde. Der er vist rigeligt af det for tiden, og så svinder overskuddet.

  SvarSlet
 6. Det lyder som om du er lidt ophængt for tiden (og for shit hvor jeg kender det). Håber snart du får lidt ro, så du kan vende tilbage her på bloggen i topform :)
  Ha det godt, Kolorista.
  Edith (og især hendes mor) er stadig glad for loppe-tøjet!!

  SvarSlet
 7. Hej Faverige Kolorista,
  Sådan er det bare engang imellem - man rammer "muren"! That´s life....vi er mange der med glæde hænger på indtil du har fundet din "mojo" igen:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.

  Det er næsten som at læse mine tanker. Situationen er noget af den samme i Glaphuset. Ubevidste blogpauser er der bare engang imellem, men derfor kan man jo godt savne "the bloglife" lidt :o) Håber du er ved dit gode og gemytlige humør og vender tilbage til hurlumhejhuset når tid og lyst lader det.

  Varme efterårskram herfra.
  Anette

  SvarSlet