tirsdag den 5. oktober 2010

natteravnen...

... gi´r lyd! Jeg har været stille i en go uges tid her på bloggen (familie og kolleger har ikke fået fred for mig, dog ;-)) - det er fordi alting kører lidt stærkt, og både job og privatliv fylder.
På arbejdet kæmper vi p.t. med en kollektiv tristesse - vi skal her i tiden virkelig vise os omstillingsparate, i hvert fald hvis bare NOGEN af kommunens mange budget-problematikker og "kreative" løsningsforslag skal inkorporeres på vores gode skole (og det slipper vi nok ikke for). Jeg blir af og til mismodig over de politiske vindes hærgen, men håber det meste bare er en storm i et glas vand, og at vi snart kan få arbejdsro til at gøre det vi er bedst til.
Nå, men alle de forandringer der er skitseret sætter sig på natte søvnen - så efter en go ½ times venden-og-drejen-mig stod jeg op... og så at klokken var 4.25. Damn! Og jeg kan stadig ikke sove, selvom jeg har prøvet med te, blogsurfing og lidt let læsning... Kan ellers lige nå 3 kvarter inden vækkeuret ringer!

4 kommentarer:

 1. kender til at hverdagens udfordringer(Prøver at anskue det positivt :-) ) blander sig i nattens søvn.
  Håber du snart får ro og styr på det hele- så godt som det nu kan lade sig gøre.

  SvarSlet
 2. Undskyld, hvis det lyder som pyller, men... Pas på dig selv midt i al travlheden, Lisbeth. Søvnproblemer KAN være et tegn på stress. Jeg siger ikke det er det i dit tilfælde, men lyt til dig selv...

  Kram herfra :-)

  SvarSlet
 3. Jamen sødeste Lisbeth da...uha tænk at stå op kl. 4.25!!!!! Men det skal jeg jo sikkert også snart vænne mig til igen:-)

  Kan godt forstå din frustration over de besparinger, som efterhånden berører snart alle dele af vores samfund (undtagen de øverste lag - knurre, skumle, grrrrr!!!) I dit job må det jo føles som at slå i en dyne af og til...håber at I trods alt finder nogle tålelige løsninger så I atter kan holde fokus på det vigtige...THE KIDS!

  Ha en dejlig tirsdag..
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Sender dig lige en hurtig, men varm tanke!
  Og et kram....

  SvarSlet