lørdag den 9. oktober 2010

absolut ingenting!

På krea-fronten er der lukket lidt ned p.t. - altså, dvs at jeg lige har sendt et tørklæde afsted til min svigerinde - glemte dog i min distraktion at ta et billede før det røg ud af døren... og så arbejder jeg lidt på noget juleri i kolorista-kulører - mere om det på et senere tidspunkt...
ellers står der arbejde på kalenderen - faktisk tværet ud over snart ALLE døgnets timer... når jeg ikke er PÅ arbejde, TÆNKER jeg på arbejde eller DRØMMER om arbejde eller FORBEREDER mig til arbejde... Yaks! For at det ikke ska være løgn skal jeg arbejde hele eftermiddagen og aftenen i dag (det ER da lørdag, ik???) Skolen fylder 10 år, og det fejres med reception og festmiddag... Og det er da hyggeligt nok, men hvis du spør om jeg hellere ville være hjemme hos min familie end at stå og høre byens spidser indtage pindemadder og smalltalk - tja, det er vist ikke noget svært valg, vel???
En af mine gode kolleger er sygemeldt på 5. uge og vender først tilbage efter efterårsferien... I går var endnu en kollega fra teamet på kursus, 2 andre var osse syge, og en tredje var hjemme med velfortjent fridag (fleksjob)... Så fra mit team var vi 3 ud af 8 på arbejde i går... hvordan dækker man så 4 klasser, spør du måske??? Med lodder og trisser og ledelsens hjælp... Men det er faneme hårdt, for vi er jo i konstant underskud, osse os der ER på arbejde.
Klynk? NEJ! Men jeg glæder mig til det er ovre, så jeg kan begynde at GLÆDE mig til at komme på arbejde igen!!!

3 kommentarer:

 1. Jeg ville klynke og hyle , hvis jeg var dig !

  SvarSlet
 2. Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg tro, at det var min arbejdsplads, du beskrev :o( Kursus, sygdom og liiiige nogle ekstra arbejdsopgaver oven i alt det andet man også skal....håber du snart kommer tilbage på normalt arbejdsniveau, så vi andre ikke går glip af dine kreative indslag her på bloggen ;o)

  SvarSlet
 3. Mon ikke der venter lidt efterårsferie med et tiltrængt pusterum? Det ser jeg ihvertfald frem til,- selvom der skal laves elevplaner, forberedes osv. - Jeg kan simpelthen ikke nå det hele til hverdag.
  Pas nu på dig selv. God lørdag.

  SvarSlet