søndag den 16. maj 2010

tom...

... for ord er hvad jeg er for tiden. Ikke i "det virkelige" liv, men her på bloggen. Det er som om jeg er løbet lidt tør???
Det er egentlig mærkeligt, for jeg tænker tit over hvad jeg KUNNE skrive her. Faktisk går meget af mine løbeture med at planlægge indlæg om dette og hint. Jeg får dem bare ikke rigtig skrevet... så hvis I vil bære over med mig mens denne skriveblokering eller hvad det nu er står på. Jeg tror den går over - jeg skal nok bare lige ha lidt ro på...

6 kommentarer:

 1. Kære Lisbeth
  Dejligt at høre det ikke kun er mig der har skrive blokering!
  Super du stadig holder gang i løberiet, det gør jeg også!
  Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth
  Vi venter gerne på dine altid gode indlæg.
  Forresten: Natten til lørdag kører min mand, den mellemste søn og jeg en tur til Berlin. Er der noget jeg simpelthen ikke må gå glip af?
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Vi ses på den anden side :) Jeg venter ihvertfald gerne!

  SvarSlet
 4. det er det der sker en gang i mellem. så skal der bare bruges energi på noget andet. så kommer det nok af sig selv:) håber du får gjort kål på skrive blokeringen.

  SvarSlet
 5. Kender det alt for godt! Skal nok læse med, når du er tilbage igen. :-)
  KH C

  SvarSlet
 6. Du er ikke alene - tralalalej. Kender det alt for godt. Jeg tager et væld af billeder, som jeg planlægger at bruge til blogindlæg. Men ak, ofte bliver det kun til indlæg i mit eget hoved...og dem får verden jo ikke meget glæde af :-)
  Held og lykke med at komme igang igen.
  Frk. Hverdag

  SvarSlet