lørdag den 24. september 2011

Når den politiske indoktrinering går rent hjem!!!

Nu er det vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er udemærket tilfreds med det forestående regeringsskifte. Jeg syns det gik NØJAGTIG som det sku. Jeg glæder mig over at vi får en kvindelig statsminister (og lever så med at det blir hende det nu blir!)
Herhjemme snakker vi meget politik, og mine børn bliver indoktrineret for fulde smadder - jeg er sgu ikke så bange for at fortælle dem hvad JEG mener er den rigtige retning for vores land at bevæge sig i. Sku de selv ændre mening på et tidspunkt: så fred være med det (og jeg har da heldigvis lov til at stryge dem af testamentet, hvis de ender med at bevæge sig i en retning mor her ikke bifalder :0))
Og indoktrineringen viste sig i dag fra sin smukkeste side: Kaya var i bad, og lige for tiden synger hun alle mulige sange hun selv finder på - også når hun er i bad. Sådan er det vist at være 5 år, ik? Pludselig hører jeg, fra min lettere fraværende position i køkkenet, ungen taktfast messe: "Helle Thorning, Helle Thorning, Helle Thorning"! For saddan da, jeg grinede! Hvor får de det fra???

3 kommentarer:

 1. skønt! herhjemme får den altså også på alle tangenter i forhold til at skitsere og fortælle om fordelen ved den en fløj, og bagsiderne ved den anden... Eskild (3 år), fik dog ikke andet ud af det, end at han gerne snart ville se dem slås (valgkamp)... ja ja! kampen så han ikke, men han fik dog fortalt at de rigtige vandt, og det er jo i bund og grund det vigtigste.

  Måske du skulle opfordre Kaya til at sende et par sange til regeringen - syntes godt de kunne bruge lidt nye slagord, og hvem ved, måske en 5-årig er mere opfindsom end de smarte pr-folk :D

  SvarSlet
 2. Fnis.....der er absolut INTET galt med lidt indoktrinering.... bare det er i den rigtige retning! Min teenager er også dybt "skadet" af at bo sammen med mig ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Indoktrinering er den eneste vej frem...en af mine ungers yndlingssange er en gammel kommunistisk slagsang. De absolut elsker den og synger den tit meget højt og i kor.
  Jeg har givet dig en award, for det her er en af mine nyopdagede blogs, som jeg holder af at følge. Håber du vil lege med. Mvh Louise

  SvarSlet