mandag den 26. september 2011

Kolorista - et award-skarn!

Kære jer, som er så søde at have sendt blogger-with-substance-eller-hva-den-nu-hedder-awarden i min retning: jeg springer nu ud af skabet og indrømmer: Jeg hedder Lisbeth, jeg er 37 år gammel - og jeg er et award-skarn. For selvom jeg syns det er helt vildt dejligt at nogen tænker så pænt om mig her i Bloglandia, at de ligefrem vil gi mig præmier og nå´ed, så er jeg simpelthen for sjusket og usystematisk til at få sendt den slags videre plus opfylde alle de fine ting man skal huske at gøre. Jeg har prøvet på det et par gange tidligere - med akut stress direkte i kølvandet. Så kære jer: hvis I vil, må I gerne trække jeres søde awards tilbage og sende dem andre steder hen end her til Sjuske-Kolorista - Bloglands svar på sorte huller & Bermudatrekanten i ét! Og det er ikke fordi jeg ikke er taknemmelig - nænikkenej - det er jeg skam... så TAK, I sødlinger!

3 kommentarer:

 1. Jamen så er jeg også et award-skarn så...for sådan har jeg det også!

  SvarSlet
 2. Har det på nøjagtig samme måd. Er så glad for nogen tænker på mig, men får bare aldrig sendt den videre.'

  Du spurgte på et tidspunt til en af mine sommerfugle halskæder, jeg skrev tilbage at vi kunne lave en bytter, du sender et aller andet VILDT godt til mig ;) og jeg til dig:)

  Knus Sanne

  SvarSlet
 3. Vel er du et skarn! Men et af mine yngelingsskarn!! Og derfor kan du beholde din award, selv om du ikke sender den videre!! Og tillykke med den!

  SvarSlet