fredag den 8. april 2011

Træt som et helt alderdomshjem...

Sig mig, er det bare mig der:
* efter den her vinter er lige ved at gå bagover af træthed?
* ku sove 10 timer i døgnet og stadig ligne en hængt kat med bleggrå poser str. kaffefilter 4 under øjnene?
* ku spise mørk chokolade - og dét der er endnu mere syndigt - 24/7 bare for at holde blodsukkeret oppe på "level lige netop stående"??? (Hvis chokoladefondue ku fås som drop var jeg klar til intravenøst indtag!)
* jævnligt syns det er en LISE for sjælen når børnene blir puttet, fordi jeg så selv kan synke hen i dvale på et eller andet vertikalt møbel?
* er mere dej-agtigt hvid end nogensinde før, fordi mine ben + resten af kroppen har været lukket inde i tykke, mørke gevandter en hel vinter (hvad der jo svarer til ungefär 6 måneder i det her land)? Hele Burka-debatten virker dybt teoretisk på mig - vi er da nogen der nærmest ikke går i andet halvdelen af året!
MEN: nu vil jeg ha vår - og jeg agter at KRÆVE at Berlin byder på noget solstrejf når jeg kommer på søndag. Jeg pakker i hvert fald i rent overmod et par sandaler og et par solbriller. Og måske går jeg omkring mit solcenter i morgen - bare for lige at brække den hvide lidt inden jeg smider tøjet!

6 kommentarer:

 1. Jeg håber Berlin møder dig med åbne arme og masser af solskin :-)

  SvarSlet
 2. Ohh som du dog kan udtrykke det...har det på NØJAGTIG SAMME MÅDE (og jeg skal ikke engang til Berlin :-()

  SvarSlet
 3. Du er bestemt ikke alene om at have det sådan! Rigtig god tur til Berlin :). Søsteren og jeg faldt over en blog fyldt med tips dertil, sidst vi var der. Finder lige linket og sender til dig imorgen...

  SvarSlet
 4. Miri: Det tror jeg bestemt - ihvertfald de åbne arme ;-)
  Rikke: ja ik? Jeg vidste jeg ikke var alene (og stakkels dig som ikke engang skal til Berlin!)
  Maria: superherligt - jeg vil MEGET gerne ha link!!!
  KH fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Kan nikke genkendende til det hele! Der var lige de der par dage, hvor solen kiggede frem og jeg fik lidt ekstra energi, men den er long gone..

  Kender en der var i Berlin sidste uge. Jeg kan oplyse at der var een dag, hvor der var "30 grader i solen". Jeg skal nok lade være at nævne at der dagen efter var hundekoldt og regnfuldt. Rigtig god tur!!

  SvarSlet
 6. Man skulle tro du havde været en tur inde i mit hoved og set hvad der foregår derinde... Jeg fatter det ikke...synes mest tiden går med sove-spise-arbejde og så kører det eller i en sløjfe...en ting er sikkert man skal ikke sætte (læs ligge) sig på fifaen om aftenen...så går det galt!

  SvarSlet