onsdag den 16. december 2009

SNE - juhuuuu!!!

så kom sneen - ville ønske jeg kunne tage billeder der ydede virkeligheden retfærdighed - desværre er jeg også her en tåbe til teknik. Men sikke en fantastisk oplevelse: at vågne ved 4-tiden (bare for at tisse... nejnej, jeg står ikke SÅ tidligt op, bare rolig!) og se alt det hvide og mere på vej. Og for at toppe dagens status som perfekt: endelig blev de sidste manglende (=affløjne) tagsten på vores nye tag lagt op. load off my mind!!! venter mand og børn hjem snarligt - mon ikke vi skal kælke???

1 kommentar:

 1. Hej Lisbeth

  Tak fordi du har tilmeldt dig som fast læser ovre hos mig. Jeg er jo vældig nysgerrig, så jeg skal altid lige se, hvem, der mon læser med. Og hold da op! Bare at læse din profil gjorde mig i rigtig godt humør:) Jeg håber du vil vise nogle af dine loppeskatte frem - jeg er også selv en værre samler;)

  Jeg håber I nyder sneen:) Den er så fantastisk smuk! Jeg har også knipset løs og afprøvet samtlige indstillinger på mit kamera, men må som dig melde pas - det KAN ikke fanges rigtigt. Det skal SES!:)

  Ha en dejlig dag.

  kh, Lis

  Ps. Jeg har endnu en give away og måske er der noget iblandt dine børn vil kunne passe? Måske dig?

  SvarSlet