mandag den 12. marts 2012

Frivilligt eksil...

Jeg KAN simpelthen ikke finde mine blog-ben for tiden. Derfor holder jeg pause på ubestemt tid - og dukker måske op her eller måske i anden form en anden gang. Indtil videre lukker Kolorista i hvert fald døren til sit Hurlumhejhus og trækker gardinerne for. Jeg kigger stadig med hos jer, og nyder inspirationen... men mit eget bloggeri er altså nu så meget en skændsel, at jeg må holde pause - også officielt. Kærlige hilsner og tak for nu (indtil videre...)- Lisbeth

8 kommentarer:

 1. Jeg håber du vender tilbage, når du har fundet de rigtige ben. Jeg kan jo så godt li at læse med her hos dig.
  Kh. Malene
  Pst... Hvis du laver en ny blog - smider du så ikke lige en kommentar hos mig, så jeg ved hvor jeg kan finde dig. *smil*

  SvarSlet
 2. Jeg kommer til at savne dig.. Håber du vender tilbage igen!!

  SvarSlet
 3. Jeg kommer også til at savne dig...rigtig meget...giv lyd fra dig hvis du finder dine ben igen. Jeg kender det godt det der med lige pludselig ikke at kunne finde sine blogben...og det er nødt til at være sådan at det er lysten der driver værket...god pause til dig!

  SvarSlet
 4. God pause. Jeg håber, vi ses igen:)

  SvarSlet
 5. Respekt for dit valg, kommer til at savne dine gode skriv. Ha´ det nu godt. kh Stina

  SvarSlet
 6. God pause... Jeg har selv landet flyveren (flyverhelt) for noget tid siden.... Nærmest kamikaze.... I hvert fald gik der så lang tid mellem mine indlæg, at det var lidt pinligt!
  Men da jeg var klar til at gå i luften igen, så var flyet rustet og ødelagt.
  Jeg har derfor startet en ny blog.... www.dyrebar.blogspot.com
  Jeg håber at se/høre fra dig der ind imellem..... For jeg kommer i hvert fald til a savne alle dine farver og hurlumhej!!!

  SvarSlet
 7. Har lidt lyst til at skrige "Nooooooooo!!!!!", men jeg prøver lige at lægge mine ego-kolorista-behov lidt fra mig, og så skriver jeg:
  Kære Lisbeth.
  Jeg håber en blog-pause vil give dig det, du har behov for.
  Det er jo vigtigt, at man blogger fordi det giver allermest mening for een selv, og gerne på sådan en meningsfuld måde hvor bloggeriet bidrager med noget godt.
  Jeg krydser virkelig meget alvorligt fingre for, at du vender tilbage. Du skriver så skønt, og man kan virkelig mærke dit dejlige væsen helt herude på den anden side af skærmen.
  Du behøver ikke vende tilbage herinde, men bare tilbage til bloguniverset, for det er altså ikke helt det samme uden dig...
  Jeg har ikke været god til at skrive kommentarer herinde (eller på nogle af de andre blogs), for jeg er i sådan en irriterende bacheloropgave-jeg-gider-ikke-for-jeg-vil-meget-hellere-blogge-tegne-og-strikke-nej-kom-så-igang-!!!-krise, men selvom det har været små med mine input, så har jeg elsket at kigge her forbi i dit univers.
  Kram og varme tanker fra Søheste-Trine, der glæder sig enormt til at blive ægte lærer, ligesom sådan en af de seje af slagsen som dig :-)

  SvarSlet
 8. Ej nu skriver jeg altså lige til dig, for jeg tænker så tit på dig, håber du har det rigtig godt(0:

  SvarSlet