fredag den 2. marts 2012

Uhhh, Roskilde...

I aften tar jeg til Roskilde. Skal først besøge en dejlig, gammel veninde - helt tilbage fra HF for 100 år og en hel del madpakker siden. Kommer hjem til hende sent i aften (i hvert fald målt i A-menneske-tid) og mon ikke vi skal snakke lidt og drikke te inden det blir tid til at sove? Vil være velfortjent, eftersom jeg medbringer et helt sæt stile til toget - og de SKAL rettes i denne weekend! SKAL Lisbeth, blev der sagt!!! I morgen skal jeg mødes med De Gamle Mødre. Vi skal shoppe. Hygge. Skraldgrine. Måske græde lidt. Spise go mad. Sove på Hotel Prindsen. Drikke en enkelt drink(s). Måske et Gajol-shot på værelset? Tænk så velsignet jeg er med gode mennesker! Nåja, forresten: meget in sync m. min destination har jeg lige ligget 3 dage med Roskildesyge... Som dukkede uønsket op lige midt i min ellers vildt hyggelige fødselsdag i mandags. Med gæster. Og gaver. Og bræk og bæ, altså osse. Nå, hvad. Jeg har da endnu en fødselsdag i 30´erne tilbage... Så efter nogle dage på langs & på toilettet, prøver jeg kræfter med jobbet i dag. Skal heldigvis ikke undervise så mange timer. Og der står løbetur med eleverne på programmet. Win-win! Og så er det solskin ovenikøbet...

2 kommentarer:

  1. Der er altså noget med Roskilde og den der ski... syge!! Jeg har været på besøg hos en veninde fra fredag aften (hun blev syg, faktisk lige som vi kørte ind i byen) til lørdag eftermiddag, da min datter blev syg.. Da vi kom hjem, lå vi alle tre i en hel uge!! En anelse problematisk med kun eet toilet!!
    Men nyd din tur og nyd forårsvejret!!

    Lotte :O)

    SvarSlet
  2. Håber du har fået rettet stilene i toget...ellers så må det gøres natten mellem søndag og mandag...og det er jo ikke særlig sjovt vel? Ønsker dig en dejlig Roskildetur!

    SvarSlet